Reload.


Sista dagen på månaden är likt alltid en plåga. Då sitter man man fastklistrad vid sitt kontor från tidig morgon till kväll. Det närmsta jag kommer till att vara en maskin. Efter att ha hjälp sidådär en 120 kunder, tröttnat ordentligt på att höra min egna röst, klappade jag mig själv på axeln. Började året bra trots att jag inte nådde mitt mål på 700 000, så nådde jag iaf 680 000 (minst). Och det kan jag faktiskt vara nöjd med. Nästa månad så sätter jag det. Ikväll har jag laddat i soffan, tittat på Vampire diaries och ätit muffins. Imon är det fullfart framåt som gäller. Fast först ska jag sova, ta en ordentlig sovmorgon.

Godnatt!

Utökning i Lindebergska-klanen.


Vilken helg!

Träffat min favorit-tjejer. Pratat minnen, skrattat och bara catchat up om varandras liv.

Druckit sötsliskigaciderdrycker tills det kändes som om man Soda-streamat min mage. Lyssnat på musik och pratat karlar, och skrattat åt allt och inget.

Kommenterade att både taxichaffören och sedan vakten höll upp dörren för mig med "Se det finns visst 2 gentlemän kvar", min kära vän tog dock död på det hoppet med "Det är deras jobb, Veronica"

Dansat till dänger "Apple bottom jeans, boots with fuuur.."

Haft lyckokänslor enda ner till fötterna.

Låtit en 3-åring välja sin egna present, slutade förstås med att han valde det största han kunde hitta och jag blev ruinerad.

Fått reda på att jag får ett brorsbarn om 30 veckor. Åh, längtar så efter den lilla kotten. Säger som Jonathan "Kan den inte bara komma ut. NU!!!"

Fick en supergod ny parfym, Donna Karan, det lilla äpplet. Lite mustigare kvällsdoft.

Ätit allt för mycket sötsaker.

Skrattat till Solsidan och gråtit till Blood Diamond. Kan förvisso vara vettigt att titta på annat än feel-good romcoms och bli påmind om hur många barnsoldater det faktiskt finns. Det är ju bara barn, hemskt!

Fått reda på skvaller om en känd idrottsman, vem källan är? Min mams! Min pappa känner nämligen hans pappa.

Låtit årets första bukett tulpaner få pryda mitt matbord.

Nej, nu ska jag hoppa i säng.


Fågelkvitter och solsken.


Satt uppe alldeles för sent i natt och pratade med min favorit-DJ, var ju tvungen att berätta för honom hur de fullständigt hade misshandlat en av hans låtar. Använt beaten, i en pinsamt dålig remix. Sedan pratade vi om kärlek och städning. Han tycker förstås vi uttalande att jag kommer ha städerska i framtiden om inte min man gillar att städa. En vardagslyx som gör att man spar så mycket tid, och vad verkar de flesta par tjafsa om? Jo, just städ o diskrelaterade saker. Problemet löst!

Blå himmel och fågelkvitter, inte en endaste snöfläck. Sen att min gräsmatta snarare är grå än grön kan ändå inte hindra mig från att tänka på varmare tider. Ljust längre om dagarna och energi börjar återvända. På tal om det har jag laddat upp med berocca och ipren o fyllt magen med frulle. Ska snart springa o köpa nybakade bullar till min vän som borde komma hit strax efter sina nattliga äventyr. Fick precis ett SMS, förresten hur jäkla grym är det inte att vi har GPS i mobilerna nuförtiden. Sen att gå-funktionen inte direkt visar den snabbaste vägen är väl en annan sak.

Ha en ljuvlig söndag!


Under-bar.


Hemma efter en lång dag, för att inte säga kväll. Lägenheten är finstädad, kylen fylld och jag känner mig bara allmänt glad. Haft en supertrevlig kväll, först med god dricka och prat här hemma och sedan årets första utgång i Lund som gjorde med bravur. Med favorittjejerna och sprang även på en o annan härliga karl. S introdukserade oss till omtalade Under-bar där de coola snubbarna gömde sig. Haha! Nej, nu checkar jag ut. Imon väntar brunch med bror med familj, ska bli supermysigt. Sedan välkomnar vi en ny vecka, februari och steg närmre våren. Kunde inte längta mindre! Är förövrigt så himla glad över alla dessa fina människor som jag har i mitt umgänge.

Bästa!


Vill du som chef förstöra en dag för en av dina "undersåtar"? Gör då såhär, om inte personen i fråga är vid sitt kontor 0807, ring då personen. Som for the record kommer inspringande tre minuter senare. Säg sedan "Jag ringde dig precis, det är röda slingor så koppla in dig". Gärna en meter ifrån henne då hon nyss startat upp datorn. Säg gärna till datorn att arbeta lite fortare (hehe). Påpeka gärna att det är viktigt att komma i tid, speciellt efter att personen i fråga sagt att tåget var försent. Säg då, ja men då kunde ringt och sagt det. Vad svaret var, inget! Pucko! Äh, strunt samma hon är bara en oerfaren och väldigt korkad person som tror att hon vinner respekt genom att vara nitisk och uppläxande. Tack för att det finns underbara chefer, som är inspirerande och glädje spridare. Med min förra chef fanns det inte en dag då jag hade en bra känsla i magen.

Nu glömmer vi det.

På lunchen stämde jag träff med Anna-Carin, min vapendragerska under julfesten. Supergo tjej! Efter det blev dagen bättre och sedan trillade David in. Tacka gud för en arbetsplats med David. Han må göra mig generad av alla sina utlägg, men han är fin. Efter jobbet var det AW, men jag hoppade det och begav mig istället till bion för Meet the parents:The fockers. Skrattade så jag påriktigt fick ont i magen. Och det är ett bra omdömme. Så har du haft en värdelös dag, se den. Och sedan fick jag prata av mig med Dolls och hon har det där magiska påverkan som bara en bästis kan ha på en. Att jag gick från depp till pepp och stenen i magen har släppt. Snart helg, thank god for that!



Skrattkalas.


Zumban var ett riktigt skrattkalas. Eller ska vi säga svettkalas. Men hjälp vilken träning för rumpan och magen. Men kul, fick typ fokusera på att bryta ut i skratt åt mig själv och min koordination. Att skaka rumpa som om det vore det självklaraste i världen är kanske inte riktigt jag.

Vet ni vad? Jag har passerat en halv miljon. Det var mitt första mål för den här månaden. Sedan ändrade jag mig till 700 000. Jag hatar bara att på tisdag kan jag skratta åt att jag får mitt liv tillbaka men samtidigt är det gasen och full fart framåt som gäller.

Och varför hugger det till så vansinnigt när man ser att ett fling blivit med flickvän? Man borde naturligtvis inte bry sig, mer än bli glad, istället undrar man var sin woododock gömmer sig. Avskyr dessutom att jag har en klump i magen nu. Lagom till sängdags. Tack för den liksom! Hoppas att din födelsedag sög.

Förövrigt varit en superhärlig kväll. Pratade med Bea-underbaringen i mer än en timme på skype:n. Den fuskisen åker till Washington i helgen, för att sedan bege sig vidare till NY för att vara där en vecka. OM jag är avis? Mycket!
En snällare och omtänksamare människa finns det inte. Tänk om hon bara kunde bo närmre. På tal om vänner så fick min bästis ett utbrott på mig idag, och KLICKADE MIG. HAHA! Under vår 12-åriga vänskap har det aldrig hänt. Men jag står på mig, jag har ingen respekt mot tidsoptimister, för de har ingen respekt för min tid.

Nej, sängen! Eller låååång dag imon och efteråt har jag lovat en viss person att vi ska på bio. Risken finns att jag somnar.

Frikort.


Idag ville jag verkligen glömma allt jag sagt om att 2011 skulle bli mitt snällaste år. Eller åtminstonde få utnyttja ett frikort. Istället klistrade jag fast ett leende, suckade åt kunder som inte förstått vad jag menade inom 2 sek, tänkte hemska tankar om barnet som gav ifrån ett gallskrik en meter ifrån mig. Min chef ska vi inte tala om, inga snälla tankar där i heller. Men trots detta levererade jag grymma siffror och blev gladare efter att ha ätit min favoritsallad och lyckades faktiskt vara riktigt trevlig mot min chef när vi gick och tränade tillsammans. Efteråt blev jag hembjuden på middag hos en vän, efterföjt av handboll och naturgodis. Mums! Inga sura miner där i heller. Vid sådanna här tillfällen så är det ganska bra att ha en fot(läs släktband) på båda sidorna av sundet.

Nej, nu ska jag sova! Får nog spara Gossip Girl tills imon. Är bra mycket tröttare än igår och tror min kropp vill ha mer sömn än 5 h. Vet ni vad jag ska göra imon efter jobb? Jo, då ska jag möta upp 4 av favorittjejerna för zzzzzumba. Skrattar bara jag tänker på det. Lär väl gå sådär. Men ska bli kul att testa på, får väl bjuda på mig själv helt enkelt.


Ska bara..


Ringa en kompis och skratta åt helgens bravader och att en viss Mr Drama skickar meddelande på fejjan och sedan dessutom ringer en. Herregyd!
Duscha..
Äta en apelsin..
Läsa en till blogg..
Titta liiiiite på 2 and a half men..

Att jobba till 21 har sina nackdelar. Jag är superpigg, men måste sov. Typ-nu! Känner mig typ som en ADHD-kid som måste sitta i ett knäpptyst klassrum. Tänk er frustationen, stilla, tyst, lugnt..tänk er hur han bara vill välta sin bänk o fly. Så känner jag för det är en viss frustation att veta att jag ska upp kl 06. Men hepp!

Förresten dagens tips: Googla aldrig ett fling, speciellt inte när han delar namn med en våldtänksman som dömdes till 3 års fängelse. Fråga inte heller gemensamma vänner om honom, då han har ett rykte att varit med i en porrfilm. Och levt ett mystiskt lyxliv i USA. Som sagt, fråga inget du inte vill ha svar på. Analysera heller inte ordspråket "Ingen eld, utan rök". Och sist av allt, tänk inte på ovanstående när kl passerat midnatt. Hur pigg du än intalar dig att du är.



Monday, oh lovely monday.


Helgen över, måndag och det är back in business. Det har ju sin charm med! Hade tänkt gå upp tidigt idag(trots att jag inte börjar förrän kl 12), fast min kropp ville sova ut och så fick det bli. Jobbat hela helgen, men i fredags var det bus med två snygga fröknar. Lite för mycket vin, en och annan drink för mycket. Trots bara 3 timmars sömn och en snygg karl brevid mig i sängen så lyckades jag på något vis vara 30 min tidig. Dagen spenderades med att drömma om mozzarellasticks och bra filmer, trots det åkte jag hem efter jobb och gjorde fiskpinnar. HAHA! Hur man nu kan bli sugen på det?! En av de trevligaste männen jag vet just nu bjöd in till fest, men fick avböja då min spegelbild har sett bättre dagar. Ja, jag var otroligt trött också! Spenderade kvällen med handen i godisskålen, huvudet på kudden och ögonen fästa vid Freddie Prince Jr. Härlig kväll med andra ord. Söndagen var det att stiga upp i ottan, jobb dagen lång och på kvällen kilade jag bort till en vän. Lagade supergod mat, tittade på handboll, åt godis (nähä?!) och pratade strunt.

Nej, nästa kontoret!

Free.


Idag var det fruktansvärt härligt att vara ledig. Tvättat mängder med maskiner tvätt. Vikt tvätt. Organiserat i garderoberna. Bäddat rent. Sedan tog jag en paus och studsade hem till en vän. Bestämde oss för att laga Pasta bolognese. Sablans lätt, men ack så gott. Trots att jag fick stå över både basilika och vitlök. Mysigt att laga middag tillsammans med någon, självklarhet för vissa men jag lagar i stort sett aldrig mat för att jag tycker det är så rysligt tråkigt att laga till mig själv. Efter att ha slevat i mig två stora talrikar var jag i matkoma lagom till handbollen. Kinapuffar och en hetsig handbollskompis var en perfekt avslutning på en ledig dag. Och vinst till Svea. Det är ju extra roligt.

Nu ska jag snart hoppa ner under mina krispiga sängkläder och imon blir det hemmafix på dagen och troligen vin och dans med finisen på kvällen. Längesen nu ju!

Ibland slutar ens dag på akuten..


Efter en lång dag på kontoret är det något oskönt att den slutar med att man ser ut som Will Smith i Hitch(kanske inte riktigt va). "Veronica du är alldeles röd i ansiktet", "Veronica din underläpp ser lite svullen ut". Kul! Min kollega hade en timme tidigare bjudit mig på en kanelsnäcka. Som visade sig innehålla valnötter. Great! När halsen började svullna infann sig paniken. Som den dramaqueenen jag är började jag såklart tjuta, och begav mig till akuten efter visst påstryck. Blivit ombedd att ringa ambulans, men den totala förnedringen slipper jag helst sålänge jag har koll på läget. Väl inne på akuten fick jag först-klassig omsorg, hann inte berätta klart vad det gällde eller ens protestera mot sprutorna de gav mig (sprutskräck). Nåväl, efter en tupplur på min brits och en stund väntan och en massa ompysslan (vilka rara syrror det jobbar där) fick jag äntligen åka hem. Idag var det en väldigt ångerfull kollega som inte kunde sluta be om ursäkt, haha stackarn! Såhär efteråt kan jag mestadels skratta åt det hela. Och massor av fina kollegor har kommit förbi och checkat läget, mest försökt att vifta bort det. Jag mår ju toppen! Sedan har alla såklart skräckhistorier att dela med sig av. Är glad att jag iaf inte lider av samma hyperallergi, även fast min kanske inte heller är att leka med.

Nej, nu ska jag snart sova. Först Criminal Minds. Imon väntar en ledig dag, står tvättning på schemat. Och på kvällen ska jag troligen laga mat med en finfin fröken. Tänkte hälsa på mina föräldrar också. Mycket jag vill, får se vad orken och tiden resulterar i.




Don't stop believin..


Konstigt vad en låt kan väcka minnen, en kväll. Eller en helt tokig efterfest. Den låten gör mig glad och peppad.
För jag hade ett sådant lyckorus i kroppen, ja, sådant som tok för mycket vin och roligt sällskap kan göra. Men tillbaka till verkligheten nu va, borde nog sova nu..

Imorse tog jag mig en sovmorgon, gick upp gjorde mig i ordning. Jobbig huvudvärk gjorde dock att mitt humör sjönk till botten. Istället för att bege mig till tåget kröp jag ner under täcket (med min chefs godtycke) och sov bort vilade bort den. Ett par timmar var jag fit for fight. Mitt jobbmood är back, det innebär att jag som idag, jobba 9 h i rad, med bara 2 snabba toabesök. Vet inte om det är så hälsosamt, men jag vill inte missa några chanser.  Stirrar mig blind på sifforna och njöt förfullt idag av att jag sålde fyra gånger så mycket som många i fredags. Imon kommer jag troligen få skäl för att jag inte tog någon lunch. Attention, approach, action..


Laddat!


Denna helgen har jag verkligen ägnat åt att ladda upp mig inför veckan.

Tittat på film med en kär vän, krängt godis och pratat om livet och planerat resor.
Blivit serverad scrabbled-eggs och färgat hår.
Ätit max-hamburgare.
Fixat hemma.
Tittat på serier såsom Desperate och Greys.
Tittat på RomComs.
Läst.
Vilat. vilat. vilat.

Helgen är snart förbi, känns lite vemodigt. Men samtidigt känns det bra att vara tillbaka på kontoret.
Veckan bjuder på massor av jobb, älskar det! Ska allt se till att nå mina mål. Visst är det påfrestande att ha höga mål, men känslan av att nå dem är så härlig.
Nästa helg ser jag fram emot en drink med Fröken Roth och tjejkväll med favvo-tjejerna. Inte setts på evigheter så jag kommer att krama ihjäl dem. Längtar!

Busy days..


En torsdag med mixad kompot..

Vet ni vad det bästa är att jobba i kontorslandskap? Jo, att man jobbar med en hel drös av intressanta, galna, intelligenta, roliga, knäppa människor. Vi har bland annat greken A, som David förövrigt gift bort mig till. Han har 3 st lght som han äger och hyr ut. Tjänar massor OCH bor hemma hos sina föräldrar i sitt pojkrum. Hysteriskt roligt att lyssna på alla hans ytterst korkade kommentarer, han är supersnäll men ack så korkad. Skulle kunna prata om mina kollegor hur mycket som helst. De är fascinerande, minst sagt.

Förövrigt varit på toppen humör idag, efter 11 h sömn vaknade jag och kände mig som en ny människa. Varit glad, gett alla kunder toppenservice, skojat och kallpratat (hör och häpna) med mängder av kollegor. Och trots att stora flingor dalade ner från himlen när jag lämnade kontoret och förvandlade mig till en snögubbe som skuttade jag hem. Imon är det fredag och jag kunde nog inte varit gladare över det. Ska spendera kvällen på jobb, tråkigt nog är jag ensam från kl 17 så jag hoppas på att jag kanske får besök av någon vänlig själ. Har en lugn helg tillmötes, Januari är min jobbmånad så jag ska helt enkelt ladda upp under helgen för att klara nästa vecka. Försöka hinna catcha upp med tjejerna, se på en o annan film o sådär.

Nej, sova var det..

Biomys!


Jag kommer nog aldrig bli en "working-(9)8-5-människa". Först nu jag inser hur bortskämd jag varit de 4 senaste åren när jag bara jobbat 80%, fått välja mina timmar själv och att sluta kl 12 om fredagarna varit en självklarhet. Nu är dagens höjdpunkt lunchen, börjar vänja mig att trängas med pendlarna (vid de värsta tiderna), lärt mig uppskatta David (eftersom vi nu helt plösligt spenderar väldigt många timmar tillsammans om dagarna) fast att hans humor ibland är lite väl rå och snuskig. Efter jobbet hämtade Johanna upp mig och så körde vi bort till Filmstaden för en stunds biomys med Jolie och Depp. Om jag vore en filmfantast så skulle jag nog sagt att det var en väldigt blek story, extremt amerikaniserad och frågat mig HUR mycket två så pass väletablerade skådisar måste fått för att ställa upp på något sådant?! Men istället förnekar jag att det inte var något mästerverk, satt där med en sådant fånigt flin hela filmen. Fascinerades över hur löjligt vacker Angelina Jolie är och älskar när Depp fumlar runt o har de finaste kindben jag vet. För att inte tala om alla vackra människor som var med i filmen. Något lite komiskt är att Depp jagades runt i pyjamas på taken i Venedig, minns vi inte detta från någon annanstans? Jo, vår saknade Ledger blev också jagad där i Casanova. Men strunt samma, lättsam tisdagsunderhållning är aldrig fel. Nästa film får bli en gripande drama, ni vet en sådan film som verkligen berör en ända in. Skojade förresten med Johanna att vi lär plöja igenom många biofilmer om vi ska vänta att gå ut till uteserveringarna öppnar, hon förstod nog inte skämtet till en början, men var på. Haha!

Nej, dags att krypa till kojs, imorgon är en ny fantastisk dag. Godnatt!

So far, so good..


2011 är i full gång, eller det har just börjat.

MEN..

Jag har hunnit halka 2 gånger på bara en vecka. Två riktiga vurpor kan jag tala om.

Inte druckit någon vin/sprit/champagne, och inte ens haft minsta lilla sug.

Hunnit äta sushi två gånger.

Sagt att jag ska till gymet, alldeles för många gånger att min näsa snart kommer att växa.

Uppätna chokladkakor låter vi vara osagt (men det sprutar snart choklad ur mina öron)

Antal sedda romcom's- ett femtal kanske.

Sett både Due date, Narnia och imon blir det The Tourist. Biomys är det bästa jag vet just nu.


Hur som helst ska jag alldeles strax dyka i säng, måndagar borde avskaffas. Jag är trött på morgonen, väldigt trött intill lunch eftersom blodsockret dippar, ännu mer trött efter att jag ätit. Sedan blir jag pigg lagom innan jag slutar, riktigt dumt!

Nå, mindre choklad, mer träning, mindre vurpor, mindre romcoms..så ska nog detta året bli bra! :)

Underbara lördag!


Skall alldeles strax kila till tåget, spendera eftermiddagen på kontoret. Sådär kul, men lugnt och skönt, och alltid lika spännande att se vilka personer som ringer in idag. Haft en superbra "helg"! fick även reda på en sak från en av mina bästa som fick mig att jubla rakt ut. Ska bli så spännande att följa det här. Häftigt!

Kvällen spenderades med tjejerna, handlade hem indiskt. Supergott! Sedan spelade vi spel och skrattade tills jag nästan fick andnöd, bokstavligen. Förresten himla roligt att nöjen som ploppar upp i mitt huvud ej inkluderar krognöje. Jag längtar efter att spela tennis, hitta bra böcker, skogspromenader, umgås med mina bebisar, se filmer, biomys och en hel del annat. Bara tanken på vin eller annan alkohol ger mig avsmak just nu, konstigt det där, men troligen eftersom mitt senaste glas på nyår smakade väldans äckligt, pga halsen. Får passa på att styra upp mitt liv i en hälsosam riktning,haha!

Ha en fortsatt fin helg!

Toppen Torsdag!


Dagen började i trötthetens tecken,mycket slötittande på TV, en tur till närbutiken, onödigt surfande, en extra lång nap på eftermiddagskvisten. Mötte upp Tess vid tåget och sladdade genom ett snötäckt och ödsligt Lund. Tursamt nog var mysiga Wasabi öppet, där åt vi god sushi och pratade hemligheter och framtiden. Efteråt trippade vi bort till bion där vi mötte upp Madde och Robin för att se Narnia. Blev inte jätteimponerad, jag hade nog förväntat mig så mycket mer. Fast jag gillar musen. Men visst, filmen var söt, men ingen film-sensation. Sedan fick jag mest ont i huvudet av 3Dn, och irriterade mig över det. Nåväl, supermysigt att umgås med vänner, och vi pratade även om att styra upp utgång i Lund. Robin berättade även att han o Madde skulle spela tennis imon. Och vet ni vad? Hela jag tände till, en gång i tiden var tennis det bästa jag visste. Och får jag säga det själv, så var jag faktiskt ganska grym. Spelade flera gånger i veckan med tränare, under sommarna gick jag på "Tennis-kollo" och spelade med min bror på helgerna. Men så tog skolan för mycket tid och intresset svalnade. Men jag älskar det, och har länge funderat på att försöka ta upp det. Jag ska minsann övertala min bästis att vi ska bli grymma på det, hon är oftast med på sådant. Åh, tänk om man kan bli bra till sommaren! Nej, men om man skulle bli trött och hoppa i säng.

Välkommen 2011.


Nytt år, nytt blad med nya möjligheter och gud-vet-vad.

Med risk att glömma bort mina löfte bör jag nog skriva ner dem här.

Kill them with kindness.
Dessa ord ska jag leva efter. Ödmjukast vinner, visst ska man ha skinn på näsan. Men jag tror faktiskt man kommer långt på att vara glad, positiv och vänlig.

Jag ska leva, våga ta för mig, våga utsätta mig för läskiga situationer (vi pratar om möta mina rädslor och inte göra dumma saker), inte bry mig så himla mycket över små saker, se till att lära mig en massa nytt, våga säga ifrån och framförallt bara umgås med folk som får mig att må bra.

Min första vecka har bestått av mycket jobb. Älskar det! Även hunnit med bio med Tess och idag var jag och Johanna på äventyr. Först ett stopp i Svedala, en kycklingburgare på McDonalds och en runda på outletten och sedan hälsade vi på hos hennes föräldrar i deras fina korsvirkeshus vid Beddingestrand. Hennes mor hade två rävpälsar, som vi gick loss på. Vi pratar med ben och allt kvar. Haha! Ett härligt äventyr på skånska landsbygden. Imon är planen att städa, returnera en klänning och träna. På kvällen ska jag på bio med Madde och se Narnia. Fredag väntar The Tourist med Eva och Johanna, denna filmen ser jag verkligen fram emot att se. Vackra skådisar om inte annat. Mycket bio just nu, mysigt! Sedan har jag bara Black Swan att beta av som också verkar väldigt fin. Älskar dansfilmer! På tal om film ska jag se klart Moulin Rouge innan jag hoppar i säng.



Hej 2011!!


Firade in att fröken Johansson fyllde 26 med en brakfest i VH, hängde väldigt mycket på Båten och Hipp (och pinsamt nog Etage), badade jacuzzi utomhus och pratade hemligheter med den bästa, åkte till Göteborg med ett härligt gäng smålänningar, åt gott, och såg the Hoffmaestro på Trägår'n. AW fyllda av skratt, Firade min guldklimp till brorsons 2-års dag med jordgubbstårta, firade Valborg på lundesiskt storslagetvis med champagnefrukost och dagsfylla,
Upplevde min 4e LundaKarnevel och hade ruggigt skoj och gick på efterfest som slutade med att jag hade draktatueringar på halsen, Sommarfest med jobbet som slutade på Babel, Hade en smågalen möhippa för Eva, hjälpte till att planera bröllop, hade härliga middagar med rosé och drinkkvällar hos vänner som slutade med dans natten lång. Grillkvällar och o massvis bästismys med bakning och middagar, Ost och-vinkvällar. Åkte o hälsade på bror med familj kände sand mellan tårna, shoppade i Barcelona, solade topless på takterassen o gick långa promenader längs strandpromenaden, drack heinecken och tittade på FotbollsVM. Hann hem lagom till midsommar kväll som firades med ett glatt partygäng i Dockan. Underbart frakbröllop i Skanör en av de varmaste dagarna och allt var sådär perfekt. Vigsel i en vacker kyrka och efterföljande fest på Flommens golfklubb, avslutade gjorde vi med mängder av champagne på Strandbaden och sedan poolparty (och en tur till akuten med en skadad tumme). Passade mina vänners lgh och katt i VH medan de var på honeymoon i Miami. Var med om en del galna nätter på Lilla Torg, åkte till Västerås för att se min kära Sydney-vän få sin Kiwi Sam, sanslöst vackert bröllop i lite äldre herrgårdsmiljö, dansade till liveband och avslutade festligheterna i en av nyazeeländarnas svit på Hotellet. Efterföljande dag slöts hela sällskapet upp ute på hennes föräldrars gård där det serverandes vin-brunsh. Resten av Augusti var det otals med festkvällar, och September och Oktober. I Oktober firade jag in min födelsedag tillsammans med min 6 närmsta tjejkompisar, fick fina presenter, godaste chokladkakan och rosé på favoritstället. Julfest med tre-rättersmiddag på Hilton, julmys med familjen och juldagen lyxade jag och 2 tjejkompisar till det med drinkbord på favoritstället. Sista veckan på året låg jag sjuk i hög hosta och elakaste hostan. Första dygnet kunde jag varken titta på TV eller sitta vid datorn. Då är man minsann sjuk! Lyckades bli okej lagom till Nyårsfirande, åt Oxfile och gick på fest. När jag ser tillbaka på året som varit, vill jag bara spola tillbaka. Njuta av stunderna som jag aldrig kommer att få tillbaka och stunderna som jag velat hantera annorlunda. Men nu blickar vi frammåt och ser till att detta året blir Rock'n roll som min kära vän skulle sagt. Jag ska bannemig ta för mig mer, rå om mina närmsta mer, ge mitt liv mer kvalité och inte bara festa. Och med det säger jag- Välkommen, 2011, nu kör vi!