Ett oväntat samtal..


Mobilen vibbrerade för en stund sen i väskan antag att det var batteriet som var oladdad så jag struntade i det.
Men den gav sig inte utan det fortsatte. Tog upp den. "Alex inkommande samtal" löd displayern.
Alex som i Alex mitt ex i Sydney. Oj! Tog ett ljupt andetag!..
För att göra en lång story kort så kommer han tydligen hem om 2 månader och stannar i sverige i 3 månader. Jaha, nog pratat om honom.
Roligt att höra hans röst, trots allt inte pratat sen..hmm december förra året?? Jisses vad tiden går snabbt.

Fredag idag, skönt förutom att tågen var inställda så jag kom inte till lund förrän vid kl 20.
Ätit godis, usch jag har varit dålig på sistonde. Har inte tränat sen i tisdags.
Får skylla på långa jobbb-pass och utgång med jobbet. Onsdags var det för bowling med jobbet, t o m blivit döpt till the champ efter förra gångens spelande. Så ni kan väl bara ana hur besvikna min lagbuddies blev när jag inte levde upp till titeln.
Ovh ni kan ju tänka er hur mina kära kolleger fnissade skadeglatt idag när gusten skrev om hur veronica spöade alla i bowling i sitt avskedsmail(ska iväg på solsemester) men lilla gustav var inte med på bowlingen och såg inte att veronica inte var så duktig.

Men vem bryr sig?! Vi drack vin och jag hade trevligt ändå. Efteråt åkte vi hem till sebbes så jag fick se han o hans sambos fantastiska lägenhet. Svart betsat trägolv, 2 m hög kandilaber (?), guldig fontvägg..
Efteråt blev det gayklubb där sebbe var med i showen..avslutade kvällen med att åka hem till hannah.
Lagom toppad och glad haha. Fick god och väääldigt kladdig kladdkaka (kanske för att jag envisades om att få äta en bit fast att den inte var klar) och somnade sen gott på soffan.

Som ni hör så har jag varit mindre duktig. Men i helgen ska de bli ändring på det.
Så på måndag ska jag kunna berätta hur hurtig jag har varit..hoppas kan man alltid!

Trevlig helg!

Mys med familjen..


Med min mamma och världens gosigaste prinsar, antonio och Luciano. Lussan som har spanskt humör är för ovanlighetens skull riktigt gosig.
Skönt att bara ta de lugnt med familjen, varit ute och sprungit en runda sen har jag mest legat på sängen och plöjt igenom månadens magasin (elle, cosmo,hennes..) Blev tillslut lite trött på mig själv så jag promenerade hem till mina föräldrar. 
Slutade inte jobbet förrän kl 21 blev en massa skitsnack med bettan som också jobbade kväll och kalle som satt på andra sidan av kontor undrade nyfiken vad vid fnissade åt. Jag delade med mig av vårens skandaler haha. 
 Efteråt blev det film-mys med eva med grönsaker och dippa(självklart åt vi lite godis också). Gott!

Veckans träning:
Måndag: Aerobics
Tisdag: Pilates
Onsdag: Styrke-pass på gymmet
Torsdag: Spinning 1 h och Pilates 1 h
Fredag: Styrke-pass på gymmet
Lördag: Joggade drygt 1 h (insåg att jag måste jobba på min usla kondis)
Söndag: Blir förhoppningsvis abs och styrke-pass

Keep up the good work veronica : )

Trött..


Nja inte fysiskt har precis varit på pilates med sofia och jessika. Riktigt skoj!
Däremot känner jag så mätt på allt, eller framförallt på jobbet. Och självklart är det då road show med chefen, överenergisk stockholmare. Hamnar mitt emellan 2 st överengagerade kolleger som tog varenda chans att kasta sig in i en diskussion och där sitter man i en timme och önska att man vore lååångt borta. Så trött är jag på det!
Smått irriterad på min chef, för jag fick inte ta semester i somras (eftersom jag inte jobbat sålänge), sen får jag inte ta semester under jul och nu får jag reda på att jag måste ta ut 4 veckor innan årsskiftet. Åhhh.
Vilket betyder att jag måste ta ut det då ingen annan har det, vadå slänga bort värdefull tid?!
Och ta det lugnt hemma, tja då kommer jag praktiskt taget klättra på väggarna. 
Nå kan ju ägna min semester till att hitta ett annat jobb..


Något annat som är kul är att desperate housewives har säsångspremiär ikväll.
Och att jag har sovmorgon imon! : )

Men neej..


Helgen är redan förbi, eller snart iaf. Imon börjar jag redan kl 7, vilket är en mardröm på en måndag.
Måndag är inte min dag, sen det borde helt enkelt strykas från kalendern!
Men det finns ju dem som har det värre (..som hannah som börjar kl 5 haha)

Jag har hunnit med lite i helgen, igår kom först min bror och hans söta lovisa förbi.
Eftermiddagen blev det fika med Frida, inte setts sen..i januari. Eller var det december förra året.
Galet! Den stackarn hade gått och blivit glutenallergiker. Men vi hittade iaf ett fik med glutenfritt gottis.
Efter det åkte jag till Hannah och umgicks lite med henne och natte. Tittade på svensson svensson. Och åt förståss ännu mer onyttigt - Bk-käk!!!
Jag är hopplös jag vet..men inte nog med det. Gick inom min föräldrar och dem hade förstås en massa gott.
Så idag blev det att tvinga sig upp vi åtta och ge sig ut i det ruggiga vädret. Och tro mig det var inte kul.
Men ett pilates pass senare så känns det bra. I eftermiddag blir det abs och sen är jag redo för en ny vecka..

O no..


Vilken klant man är, halkade inne på badrummet(min mamma är så pedantisk så klinkersen är glashala). Jag landade i nån slags sned spegatställning, trodde såklart att jag hade brytit benen.
Skrek som en gris så mina föräldrar kom springande haha. Men förutom att jag har sjukt ont och ser invalidiserad ut så mår jag under dem tragiska omständigheterna bra : )

Hur som helst, fredag tycker vi alla om. Ingen vidare skoj på jobbet, hade eps-samtal med chefen i en timme.
Typ halvårssamtal eller något. Går igenom ens utveckling och tro mig på mitt företag dokumenteras allt och självklart har dem väldigt upphetsande statistiker och färgglada diagram.
Varenda liten penal (och snesteg)..och de som är mindre bra är röd-markerade så fast att allt annat är grönt så stirrar man sig blind (och arg) på den där jäkla röd-markerade saken.
Glöm service, sånt har vi inte tid med på vårt företag. För i slutändan är det bara vad man presterar som har betydelese.
Jag hamnade på good, faaast jag är 0,04% från superior.
Och jag har enligt deras tabeller goda framtidspotential att växa inom företaget..blablabla.  Jag är inte ens 21 år gammal for god sake jag vill ut o resa och se världen och har inte de minsta planer att stanna där sesådär 10 år för att kanske bli befodrad. Nog pratat om tråkigheter! Det e ju fredag..

Tog mig till träningen efter jobb, fast att regnet vräkte ner. Men var grymt skönt att pumpa musklerna i stund, och det är speciellt en låt på passet som verkligen får adrenalinet att sprudla. Gud vad jag låter entusiastisk men de va faktiskt jättekul. Efter absen tog jag en snabbsväng på gymmet.
Men imon ska jag ta en dag off från träningen, Fika med gulliga Frida och träffa Hannah.
Sen ska jag bara slappa och ta de lugnt och på söndag blir det pilates och abs. Yey!

Min bror har förresten varit o fixat och donat i lägenheten, slipat och spaklat taket (där färgen hade börjat flagna) och målat en ljusgrön supermysig färg i hallen. Har man världens bästa bror eller vad?!

Trevlig helg på er!

Trist måndag..


Kännt mig hängig och trött hela dagen, förstår inte riktigt varför för jag sover ordentligt, äter ordentligt och tränar.
Hmm konstigt! Får väl börja med omega 3 eller något.

Precis varit och kört ett aerobics-pass, kunde låta bli att skratta åt mig själv. Jag har inga problem med stegen men däremot på att komma ihåg koregrafin. Men det var iaf jätteskoj och man var inte liite svettig efteråt.
Nu ska jag promenixa hem måste inom affären också.

Har förresten äntligen fått upp mina gardiner som jag köpte för två månader sen haha. Men de var ju tvungna att läggas upp och nu är det ordnat. Älskar min mysiga lägenhet!

Söndags-seg


Har precis ätit, min mamma gör alltid supergod mat med idag var så himla gott.
Kyckling-grattäng, med ris och toppad av champinjonsås,ovanpå var det skivade tomater med smällt ost och timjan.Till det var det brynta morötter och vitlöksklyftor. Yummy!
Tur att min mams har dragit in på fettet och enbart använder sig av viktväktarnas creme fraishe. För tidigare var hon värre än mat-tina.
Men snart ska vi vara onyttiga och äta äppelpaj med vaniljsås.
Tur att jag körde ett abs-pass på gymmet innan jag kom hit. Var lite väl mycket superslimmat folk där, kanske bara dem (och jag) som tränar på en söndag.
Har varit lite duktig idag och tvättat sen kl 9. Mycket roligare än så har inte min söndag varit!




Äntligen!


Kändes så härligt imorse att stiga upp och ge sig iväg o träna. Cyklade sen hem, duschade och åt frukost, brossan ringde en stund senare o sa att han skulle kom över. Tittade mig runt i min stökiga lägenhet. Ja, var bara att sätta igång o storstäda. Och en timme senare var det skinande fint, tur att den inte är så stor :)
"Nämen va fint har du städat bara för att jag skulle komma?"
Haha, är nog bara han och min mamma som känner mig så väl. Gav oss iväg till fredrik var jubileum, satt och låtsas intresserad. Var säkert 10 talare innan fredriks tur, men så mycket applåder var det ingen som fick.
Och jag och brossan blev så rörda att tårarna rann. Fint!
Mina brödrer är dessutom väldigt stolta över att deras lilla syster tagit sitt förnuft till fånga och börja träna och fredrik skulle ju tvunget jämför bicepsen(bara för att själv få visa sina uberstora). Men hey mitt syfte med träningen är att bli fast, jag vill absolut inte få några synliga muskler.
På vägen hem stannade vi till hos dem så jag fick se Lovisas mage, haha jag är helt exhalterad över att hon e gravid. Bara i 14e veckan så det syns bara lite.


Jag vill åka till rom, en weekend dit vore inte helt fel.
Ne nu ska jag vara lite social. Imon blir det bara att slappa, ska även försöka hinna med abs-passet.

// Veronica

Svett!


Iih, precis kommit från gymmet, 4e ggn denna veckan och jag älskar det. Pilates är grymt skönt.
Känns typ i alla musklerna efteråt och idag var det abs. Instruktören var galen man tränar så hårt att man nästan skriker. Haha!

Sitter o äter naturella riskakor lagom kul. Skulle egentligen på curling, men hoppade av i sista sekund. Kasst jag vet. Visst hade kanske varit kul att testa på, men inte på en fredagskväll.
Första lediga helgen på läänge..så skönt. Och jag saknar inte mq det minsta, fast jag saknar Hanna och kajjan men dem kan jag ju träffa utanför jobb.
Livet är inte bara jobb, visserligen blir det lite mindre lön men det är ett annat problem.
Imorgon ska jag, johnny och lovisa och hälsa på fredrik, ska bli trevligt sist vi sågs var i slutet av maj.
Och på söndag ska jag och min mams va kulturella : )

Ha en trevlig helg!!

Ibland har man tur..


Speciellt idag efter träningen, var hungrig och trött. Ringde mamma som precis var klar med maten, tar knappt 5 min att gå från gymmet som ligger i stadsparken till mina föräldrar. Perfekt! Så nu är jag mätt och belåten och kan snart bege mig hemåt. Har nog ätit här de senaste 4 dagarna, kan ju likabra snart flytta hem igen : )
Men det är så tråkigt att laga mat, speciellt till sig själv. Visst man måste äta, men det går tjugo ggr snabbare att äta en macka!

Åh var driftfel på jobb idag i en och en halv timme. Något irriterande!
På fredag ska jag på curling, priset för dem 10 "bästa säljarna i juli"..vad har jag att säga om det?
Ska bli väldigt intressant att puttsa isen..hade egentligen tänkt att stå över men när dem kom o fråga mig så chockade jag faktiskt mig själv "Jo men det kan nog bli kul, har aldrig gjort det förr".
Vad säger jag?! Det ska inte bli de minsta kul, kommer säkert halka på isen och göra bort mig inför alla.

Ne nu ska jag dricka jordgubbste!