Ny vecka..


Nya tag?! Massor är sjuka på jobb t o m chefen och då är det inte bra. Jobbade bara kort dag och efter jobb gick jag förbi Filippa k, fast halsduken var slut så det blev ett par svarta nuddie jeans. Nästan samma sak ju...
Fast jag har inte bestämt om jag ska behålla dem får sova på saken : )

Stort grattis till Beatrice (sydney) som blir 26 år idag. Härligt att höra din röst. Saknar henne så mycket!
En dag som denna hade jag lätt kunnat sitta på Max Brenner och sirplat smällt choklad. Tro mig detta är ett paradis för alla chokladälskare. Dem gör sitt egna choklad som är gudomligt gott, sen kan man beställa ut jordgubbar med smällt choklad, eller göra sin egna varm choklad. Du får en liten keramikglas, med sterarinljus undertill och kopp ovanpå, liten kanna mjölk,fat med en massa chokladbitar, sked med sugrör. Så där kan man sitta i flera timmar! Så om du har vägarna förbi sydney missa inte Max Brenner finns i Paddington bl.a.  
En annan fruktansvärd god sak är timtam kakor som är sanslöst gott!

Min mams gjorde världens godaste mousaka idag. Ni måste tro att det ända jag gör är att äter eller tänker på mat.
Visserligen sant, men jag var faktiskt och tränade idag. Cyklade för som det vore för mitt liv..nästan iaf.
CSI snart, inte att missa!

Sockerchock!


Undra om mitt goda humör beror på gårdagens sockeröverdos?! Jag, Eva och Madde kan verkligen frossa. Tack för igår flickor! Chokladpudding, lösgodis (amerikanska linser mm) och chips med dipp. Blev lite vin och cola light också. Jisses!
Men min mage mår konstigt nog prima. Fixade slingor i evas hår,spelade med andra ord (eddie var inte så bra och jag fuskade - såklart), vid halv tolv tog vi racerbilen (maddes) och körde ut till Limhamn och hyrde Gilmore girls boxen. Efter 2 avsnitt orkade tyvärr inte mina lungor längre haha inte så tragiskt som det kanske låter. Utan är ju allergisk mot lilla katten emil. Men åkte hem och somnade gott i min säng.

Blev en härlig promenad hem till mina föräldrar, så vackert i stadsparken att jag från och med nu har accepterat hösten. Och inte bara det, kan även leva med att jag är mjölkvit. Så ingen mer brun utan sol!
Snart kommer bror och hans Lovisa blir mammas kyckling-special den där grattängen med stekt kyckling i botten, ris, sås med paprika och champinjoner, toppat med ost och timjan grattinerad skivad tomater. Så gott!
Till efterrätt blir det prinsesstårta.

Från det ena till det andra, nästa vecka blir det skärpning med träningen. Ska skriva in allt i min kalender för då är det inte lika lätt att smita ifrån det. Två veckor kvar till semstern, och visst längtar man men innan dess är det en toppen dag och en toppen fest att se fram emot. Toppen dagen går ut på att alla klär upp sig lite extra och sen försöker sälja satan, gör man det får man en toppen fest där går ut på att inte ska dricka för mycket och göra bort sig inför sina kolleger. Något jag tyvärr missförstod i våras! Skämt o sido..

Nu ska jag umgås med mina närmsta o njuta av sista dagen på helgen!

Veronia

Efter..


En trist dag på jobbet. En viss E (inte e som i elisabeth för hon är världens bästa kollega) är allas mardröm när hon öppnar munnen för hon slutar aldrig, jag brukar låtsas upptagen så fort hon börjar prata med mig och - ja det funkar.
På kvällen har jag ätit blåbärsmuffins, fått en dos CSI och cola night så nu blir det promenad hem till väster och krypa ner i sängen. Tvättat imorse så nu ligger det inte kläder utspridda över hela lägenheten.
Imon ska man vara på jobb kl 8, jobba satan fram till 12. Då har chefen bokat bord på Rådhuskällarn(Sas radison var fullbokat) där det tyvärr dagen till ära inte var någon höjdar dagens. Usch och blä, men jag får helt enkelt stänga av smaklökarna, le och se glad ut. Jippi...
Efter det ska vi ut till Utmaningarnashus i Limhamn för 3 timmars aktiviteter, synd att man har ont i trampdynan.
Och sedan var det helg!

Lördags-slit..


Hör och häpna sitter här på jobbet, helt ensam hela kontorsvåningen Malmös helg så vi är 10 per här i huset men på denna våningen är ekar det tomt(..om jag inte hade haft radion på). Första gången jag jobbar på en lördag jobbar istället för elvis som är sjuk och jag fick det ultimata 9-17 passet.
Men det är ganska trevligt, ätit lite reisen och druckit redbull.
Lina kom förbi och hälsade på med sin ursöta lilla chinhuahua bebis Bianka.
Fast imorse trodde jag nästan att jag skulle bryta ihop,gårdagens bravader resulterade i 3 h sömn.
Igår var det först lite förfest hos Emelie och sen blev det Hipp där tomas russiak och mange schmidt var (som förövrigt sög). Kändes lite snopet att inte alla kom in men så kan det bli.
Gissa om det var svårt att gå upp imorse, men med rödsprängda ögon och humöret på topp var det bara att bita i det sura äpplet.
Och självklart var mitt första samtal ett riktigt psykfall kändes lite som "välkommen till ... jourhavande psykolog, vad har du för problem som du vill förgylla min dag med?.." Efter 30 min gav jag upp. "Kan tyvärr inte hjälpa dig. Hoppas att det löser sig. Tack och hej".
Nu har jag bara 2 h kvar, hoppas att överskottsenergin räcker sålänge. Kommer antagligen stupa i säng såfort jag kommer hem. Men vem vet kanske händer något skoj ikväll?!


Gårdagens..


Efter lite shopping på dagen blev det partaj på kvällen med Eva, Madeleine, Linda och gotlänningen Patrik.
Minns knappt allt jag sa och drack och "imorse" vaknade man och mådde fruktansvärt.
Men var riktigt kul så det är nästan värt att må såhär..
Massa god dricka (och lite för många tequila) - check
Trevligt sällskap - check
Dansade till 4 på morgonen - check
Blev räddad undan en mindre attraktiv människa som ville ha mitt nummer - check
Fyllemat innan man stupade i säng (taxin fick köra igenom driven) - check

Att jag i min vildaste fantasi kunde tro att jag skulle kunna träna idag..jo tjena!
Precis ätit god söndags middag med familjen och jag känner mig så himla vacker med mina rödsprängda ögon och oborstade hår. Pappas tips var att jag i fortsättningen ska hålla mig till whiskey så slipper man bakfulla.
Jasså?! Kanske för att det är så äckligt att man knappt dricker ett glas..

Nu ska jag snart bege mig hem, har nämligen ett orört paket chokladglass i frysen : )
Så gissa vem som ska titta på film och kränga glass?








20 nyanser av brunt..


Vilket superhärligt höstväder det har varit idag! Efter att ha ringt runt till olika Beneton butiker efter en vit kappa tvingade jag med mor till malmö.
Blev lite shoppping och även fika på en uteservering(mår fortfarande illa efter den jäkla kladdkakan).

Lite nya höst investeringar..
- Massor av slingor i håret allt från choklad, till nougat, och lite honung. Fast Rebecca "foliade" in dem så nogrannt att det ser naturligt och fint ut.  
- Ett par nya mörkbruna stövlar
- Ett par kanelfärgade skinn pumps
- Svart tunika/klänning från Frensh connection.
- Grå/svart spräcklig kappa från Beneton/ Sisley. Perfekt!

Nu är det bara ett par svarta skinnhandskar och en serisrosa som saknas. Sen är jag redo för en grå och trist höst!

Annars har jag slarvat med träningen så imon ska jag till gymmet och råträna.
Känner mig inspirationslös och har inte de minsta motivation för att jobba, usch känner hur försäljningssiffrorna sjunker och mitt humör därpå. Tur att man har roliga kolleger som höjer stämningen i fredags satt Sirre och sjöng "im so lonely" (i gräslig stämma) så jag började fnissa så kunden som jag pratade måste ha trott att jag var knäpp.
Men nästa vecka blir det nya tag..
Lägger veckan bråk med chefen bakom mig (haha inte pga dåliga siffror utan för hans könsdiskriminerande kontorsplasering).
Nästa helg blir det utgång med några vänner från gymnasietiden, roligt!
Om 3 veckor ska jag ha semester, samma vecka blir det dessutom firmafest.

Ha en trevlig lördags kväll!!

Veronica