Varför ska lagom var bäst..


Vissa dagar kan jag bara beskrivas med ett ord - extrem. Jag slutar inte äta popcorn förrän en svidande känsla tär på läpparna och sen äter jag glass tills jag blir kall i magen och mår smått illa. Städa gör jag inte förrän golvet är översvämmat med kläder. Min blomma på jobbet får inte vatten förrän den hänger och ser livlös ut (och min kära kollega påpekar att jag nog borde vattna den). Tur att jag har en mirakelblomma som nästa dagen ser strålade grön och fin ut. Oroar mig mer över mitt beteende än över blomman..



Skvaller!



Kvällen kommer att spenderas med 5an, Gossip Girl, I huvudet på Gynning och Brothers and sisters. Helkväll helt enkelt. Evigheter sen jag tittade på tv så det känns ganska mysigt. 

Nu - Poppa Popcorn!! 



Tisdag.


Precis kommit hem från Malmö, varit en grymt seg dag. Knappt varit något alls att göra och då sitter man bara där och uppdatera aftonbladet varannat minut i hopp om att någon ny sliskigt skvallernyhet har trillat in. 
Lunchade med Fröken Klint och Jane idag, mycket trevligt. Inte sett Klintan på flera månader, trots att vi sitter i samma hus, jag på 2an och hon 3an. Lite lustigt..
Hon informerade mig om att vi har jobbat exakt på TH ett år idag. Jisses vad snabbt tiden går!

Efter jobb blev det fika med Hannah på espresso, tittade på ultraljudsbilder på lillpojken. Japp, det är pojke : ) 
Jag känner mig lite förvirrad för tillfället, känns som om alla mina vänner springer om mig. Hannah ska ha bebis, och the latest news är att en av mina närmsta vänner och hennes pojkvän ska köpa hus och Bea i Sydney messade imorse om att Fillan minsann ändrat till "engage" på Facebook. Haha! Tur att Facebook finns för annars hade jag ju inte fått reda på något, ska nog ringa henne på en gång. Det är bara en tidsfråga innan bröllopsklockorna ringer. 
Ja, här står jag (eller sitter), med bara jobb i fokus. Inga fjärilar som flyger i magen längre..





Tänkt dig..


Att du får 10% utav föregående årsinkomst, som en "liten" extra klirr med februarilönen. Denna tur har en hel del på företaget.
Detta hade väl inte suttit helt fel?
Givetvis finns det en hake, man ska ha nått upp till "Good" på sitt balance score card, och även "good" på beteende. Jag trodde själv att jag var körd, men idag när jag fick mitt kort så var jag Gul (=good). Och nej jag ropar inte hej än, beteendet är ganska kluriga. Det handlar inte om att sköta sitt jobb och vara en trevlig arbetskamrat. Nej TH har högre krav än så, du ska vara en "role model", engagera dig i företagets tillväxt och en massa annat. 
Jag fyller i min uppfattning och bossen sin, sen sitter man och diskuterar. Nästa vecka kommer domen..




Är det inte fantastiskt?



Idag väcktes jag av att solen sken in på mig, och himlen var alldeles klarblå. Efter gårdagen ruggväder, då man knappt vågade (läs ville) gå utanför dörren, kan det inte bli mer lägligt. 
Att jag däremot sov enda till kl 12 är kanske inte lika fantastiskt, så det kan vi prata tyst om. Lyssnat på The Killers och fixat med viktiga papper, så något bra har jag gjort idag. 
Nej nu ska jag promenera till mina föräldrar i stan. Söndagsmiddag : ) 

Sen väntar en ny jobb vecka, sista veckan i månaden. Så nu gäller det att kämpa på 3 dagar till. 
Är ledig torsdag och fredag eftersom jag jobbar helg. Jag var ju klantig och glömde önska schema så jag fick "drömtiderna", ska infinna mig på kontoret kl 07 både lördag och söndag. Detta är enligt mig idiotiskt tidigt, för vem ringer sitt försäkringsbolag kl 07 en söndagsmorgon?! 
Jaha, då var det väl bara att gå direkt från krogen till jobbet : ) Min whiskeyröst lär nog charma. Inte? 
Nej jag håller mig väl lugn nästa helg också då. 





Apropå gamla fling..


Tack vare Youtube så kommer du inte undan Ben, precis skrattat så jag nästan kissade på mig efter att ha sett ett av filmklippen på denna gosse. Ben är nämligen en B-skådis, eller han jobbar på LV-butiken i Sydney och extraknäcker som skådis. Förövrigt är han helgalen! Vilket detta klipp verkligen bekräftar. Han går nämligen helt bananas tillsammans med en mycket äldre kvinna i ett restaurangkök, där står han och dansar med bar överkropp (och ger ifrån sig konstiga ljud) och hon smetar i honom med olja, och ägg och spankar honom med en träslev. Jag döör!! 





Saturday night..

199859-38
Efter en liten städnoja, druckit x antal burkar cola light (burkar än min nya lyxfason), lyssnat på partylåtar och gjort abs så känner jag nu att min lördag är fulländad. Jag är dessutom på bättre humör, skönt att inte somna med en klump i magen. Så därmed säger jag godnatt nu. Godnatt! 

Redo?


Sagt det sedan nyår, imon ska jag, nej men imon. Nu närmar sig Februari med insprång, och då hade jag ju lovat en hälsosam månad. Min cola light diet är minst sagt ohälsosam. Jag konsumerar galet mycket av denna gudadryck. 
Och mitt jobb är ganska stillasittande, 2-3 ggr om dagen går jag bort till skrivaren och en och annan sväng bort till espressomaskinen. Jag kan bara inte fortsätta så här!
Om jag kanske t o m göra debut på gymmet efter 3 månaders frånvaro på en söndagsmorgon. Se här är min plan, antingen är det helt tomt där imonbitti eller är det jag och några anabolasbiffar. Dem lär ju ändå knappast se mig eftersom dem är så fokuserade på sin träning. Jag lider ju lite av torgskräck, alltså jag drar mig från platser med mycket folk och gymmet är tyvärr ett sådant ställe. Krogen är ett undantag då jag oftast är berusad, och då försvinner "konstigt" nog denna fobi. Och komma dit o först mötas av en snygg pumpad instuktör med vitbländande leende låter väldigt lockande, om det inte vore så att jag just nu känner mig likblek och allt annat än fast. 
Jag vet om att det bara är första gången som kommer vara jobbig, frågan är om jag är redo för denna dag? Redan imon? 

Jag ska helt enkelt sova på saken. Tråkigt nog är min lilla buddy väldigt busy med tentaplugg, han pluggar dag som natt. Hur ska jag lyckas låta bli att störa honom i 2 hela veckor? 



Vilken soppa!


Åh vad jag är seg idag, lägg till lite nedstämdhet och där har ni mig. Jag är extremt påverkbar av vädret, så det är inget ovanligt att jag mår dåligt en dag som denna. Det stormar, är kallt och regnigt ute. Okej,det är inte hela sanningen. Telefonen ligger här brevid och väntar på att bli använd, men jag fasar för det samtalet. Breaking news är inte alltid good news, usch detta är bara rena soppan. Om du bara hade varit hemma hade vi kunnat prata face till face, vilket hade varit så mycket lättare..




Snart helg!


Då var det nästan helg, bara en jobb dag kvar. Och det ska vi väl klara av? 
Kom hem för en liten stund sen, varit hos mina föräldrar på middag och tigerkaka till efterrätt. 
Imon jobbar jag kväll, vilket känns helt okej då jag har hela dagen över till annat. 

Nu är jag toktrött, ska snart krypa ner i sängen o läsa världens historia (min favvotidning efter cosmo och elle). 

Arg.


Usch vaknade vid 5 av förjävlig mensvärk, låg där i vred o vände på mig till kl 06 sen gav jag upp. Efter att suttit och surat en stund över att värktabletterna är slut, tagit en dusch sitter jag nu här framför datorn. Fortfarande surer..
Ska äta lite yoghurt, sen måste jag göra mig ordning för jobb. Verkligen ingen lust att jobba! Men antar att jag inte har så mycket att välja på?! Nä nu joggi..

Känslor!


Pratade precis en lång stund med bror min, blir så himla sentimental när vi pratar om mamma. Det är som om alla känslor bara bubblar upp på en sekund, utan att det går att hejda. Och jag och johnny är så lika, blir tysta båda två  
och behöver inte säga något. 
 Kunde inte låta bli att nämna att det måste vara ödet, att 10 år efter mammas bortgång kommer krytet. Min bror har nämligen varit svårt sjuk länge och barn kändes tyvärr väldigt avlägset. Men i somras när han satt där i min soffa med tårar i ögonen och såg överlycklig ut kändes det bara så självklart. 
Nu är det inte lång tid kvar, bara 6 veckor och med tanke på att Lovisas sammandragningar kan det bli egentligen när som helst. Och mina saknads-tårar bytts till lyckotårar, min brors entusiasm över denna lilla krabbat är så smittande. "Knytet kommer iaf få världens bästa faster". Brossan, jag ska göra mitt allra bästa!

Nu ska jag hoppa ner i sängen och drömma fina drömmar. Godnatt!






Varför?!



Läste för en stund sen att australienaren och skådisen Heath Ledger har avlidit i NY. Rykten säger överdos, endast 28 år gammal. Tänker på hans dotter och en massa andra tankar dras upp. Sorgligt helt enkelt! Och så väldigt onödigt...

Godnatt! 



Herr bakis is back..


Varför förknippar man huvudvärk på en söndag med baksmälla?! Man råkar vakna med huvudvärk och tycker genast detta är jättemärkligt då gårdagen var spiknykter. Lite komiskt resonemang att bara för att jag var nykter igår så "borde" jag vaknade på strålande humör. Men icke! 

Nu ska jag bara piffa till mig lite, man vill ju inte se sliten ut på en söndag : ) Ska snart till jobb, åh vad jag ska vara trevlig idag!! 



10 år utan mamma..


Snart är det exakt tio år sedan du lämnade mig. Då var jag bara en vilsen 11 åring som inte visste vart jag skulle ta vägen, så kändes det iaf. Jag hade all stöd, men den människan som betydde allt, var min värld hade tagits ifrån mig. 
Det går bara inte att ersättas. Du gav mig den finaste barndomen man kan tänka sig, för det är jag dig evigt tacksam för. En värre mammagris än mig får man nog leta efter, klarade inte ens av att sova över hos grannen : ) 

Minns den känslan som om det vore igår. Hur mycket jag än grät, så kom du ändå inte tillbaka..
Den där grymma cansern, tog inte bara mormor, mormors syster, mammas kusin utan även min mamma. 
Min mamma.

Såhär 10 års senare har man accepterat det, jag vet om att hon finns där hela tiden. 

Ibland önskar jag att jag bara kunde skruva tillbaka tiden, till en av dem där bästa tiderna, högsommarn då vi myste i trädgården. 
Du stod där i blomsterlandet och pysslade om dina blommor, ser dina brunbrända ben, avklippta jeansskjorts och ditt härliga leende. Jag lekte med lilla michelle på en filt, hon var bara en liten bebis då. Du gjorde sen iordning prickikorv-mackor, packade väskan och så cyklade vi iväg till stranden. Fina minnen! 

Sålänge jag minns dig finns du, och jag kommer aldrig att glömma dig..





Lördag!


Usch, kryper i hela kroppen, vill verkligen hitta på något. Ååh vad ett glas vitt skulle suttit fint just nu, lagom typiskt när man inte får, eller bör. Med tanke på att benet fortfarande är svullet och gör ont, så är det inte värt att dricka, stor sannolikhet att antibiotikan ej verkar då.

Veronica har varit väldigt duktig idag, tvättat. Vilket verkligen är urtrist! Är nu hemma hos mina föräldrar, ätit jättegod mat - Igen! Om bara en viss person hade velat ringa, dumma, dumma..

Imon är det jobb, min målinriktan tar nästan kål på mig själv. När jag väl har bestämt mig för något, då jäklar.
Så om jag ska jobba tills jag stupar så ska jag klara det.

Trevlig kväll!

Sovmorgon!


Somnade tidigt igår kväll (för att vara fredag), inte ens sms lyckades rubba min skönhetssömn. Vaknade med ett ryck kl 7 imorse, trodde visst att jag skulle upp till jobb. Jäkligt skönt att kunna lägga sig och somna om nån timme, lagt in några maskiner tvätt. Så det blir det och städning, som jag kommer underhålla mig med idag. 



Ett steg närmre..


Löneförhöjning! Blir faktiskt lite imponerad över mitt engagemang. Övertid is the shit!!
Idag sände jag iväg ett litet mail till chefen där jag ärligt gick ut med min försening igår. 
Och gott folk givetvis använde jag mig utav "Hamburgarmetoden", att börja med något bra, ta det som är mindre bra och avsluta med något väldigt bra. På så vis minns man knappt det negativa! 

Berättade först att jag jobbade över häromdagen, sedan min försening igår (skyllde givetvis på tågförsening, att komma försent dagen efter teampartaj är ett big No-No) och slutligen meddelande jag honom att jag kunde ta Ellis pass på söndag. Elli råkade nämligen slå igen sin dörr (säkerhetsdörr=jäkligt tung) på sitt finger, vilket bröts och hon måste nu vara hemma i 1 mån. Eftersom jag vet om att chefen gärna ser att vi håller försäljningen inom teamet, erbjöd jag mig. Att det sen till största del beror på att det är grymt bra betalt att hoppa in extra är en sak : ) 




Veronica goes healthy..


Funderar starkt på att låta Februari bli en sund månad, inga onyttiga luncher, alkoholhaltiga drycker, cigaretter, godis (mer än på lördagar) och det viktigaste av allt t r ä n i n g. Framförhållning, framförhållning..

På tal om sundhet, måste jag få i mig mer sömn, det imorse är ett tydligt tecken på att jag är i desperat behov av sömn. 

Sängen nästa..



Pinsamt möte!



Just det ja, mötet igår. Kvalitets och kundklagomålsansvarig var på besök. Jisses vilken torr man! 
Fast en liten insident fick iaf alla bryta ut i garv, denna man bad iaf mig att skriva lite synpunker på "blädderblocket". 
Var dock lite trångt pga overhead/projekterduken så han tog drog upp den, samtidigt fasnar min klänning i den. Ja ni fattar! Självklart kläckte han även ur sig högt och tydligt "Ojdå där drog jag visst upp din klänning". Jotack!
Tur att man har snabb reaktionsförmåga. Hade visserligen svarta strumpisar, inte heltäckande dock, men alla mina kolleger fick ett gått skratt och Sirre trillade nästan av stolen. Men det bjöd jag på : ) 



Försov mig!!!



Gissa om jag blev galen när jag vaknade till imorse och såg att det var ljust ute. Tro mig, jag flög upp ur sängen med ett skutt. Tittade på klockan - 08.45. Börjar jobbet 09.30. Hjärtklappningar. Yrade runt för att hitta något att ha på mig, drack stort glas vatten. Herr Bakis hade dagen till ära lyckligtvis hållt sig borta : ) Hade väl bara fattats det! 
Tyvärr var ögonen rödsprängda, typiskt när ögondropparna var slut. Nåväl blev "bara" 45min sen, tack vare ett krypande öresundståg..

Har förutom haft grymma magsmärton, lunchat med Hannah och varit och hälsat på hos mina föräldrar. 








Myskväll med gänget..




Åh vad kul det var! Älskar verkligen mina underbara kolleger. Efter pizza, tok för mycket vin, buzz, sing star, lekar och spel så är man helt slut. Trots allt varit igång sen kl 5 imorse. Vid 12 vinglade jag hemåt, bokstavligen talat : ) 
Händer förresten en jäkligt pinsam sak idag på veckomötet, inför mina 10 kolleger. Men jag tog det med en klackspark. Tell you more tomorrow, för nu ska jag sova. Hur jag mår och om jag ens kommer upp ur sängen återstår att se..





Anabolas?!


Idag var det mobbning på högsta nivå, folk hade nämligen väldigt roligt åt min effektivitet, som för nuvarande ligger på 119%, medan andra i teamet ligger kring 70% där man bör ligga. Gustav undrade om jag gick på anabolas eller vad det är för fel på mig?! Chefen log bara nöjt haha..

Avskyr avsked!!


Hjälp vad det regnar ute, är alldeles blöt efter att ha sprungit hem i regnet. Myst med min vän hela kvällen, bjöds på chokladpudding med ananas och glass. Gott! Tittade på Uggly Betty och I huvudet på Gynning. Älskar den tjejen! 
Och aj vad jag inte vill ha barn just nu, detta var kvällen heta samtalsämne. Hon hade nämligen drömt att jag låg i stol med en enorm mage och gal "Jag ska föda, jag ska fööööda". Och innan idag var min mage mega uppsvullen så jag kände mig nästan gravid. Råder ju minst sagt babyboom i vårt land, överallt ser jag gravida kvinnor. Coolaste gravida kvinnan just nu är lätt Zlatans Helena Seger. She's gonna pop soon..

Nåväl, arropå rubriken, kändes verkligen urjobbigt att säga hejdå. Avskyr sånt! Speciellt när personen råkar vara ens bästa vän som man vet att man inte kommer att få se på flera månader. 

Nej nu blir det snabbdusch och sen ska jag hoppa ner i sängen. 



Tänker jag inte, nej.


Precis kommit hem, sov som en stock på bussen till lund. När jag vaknade tittade folk runt omkring lite märkligt på mig, hoppas att jag inte snarkade :) 
Jobbet idag var ganska lugnt, var inte alls på g. Men det kan man inte alltid vara. Efter jobb hade jag tid på City kliniken. Fick vänta en halvtimme för att dem sedan skulle ta ett litet prov, granska såret och slutligen skriva ut ett antibiotika-recept. Fast jag tänker faktiskt vara så busig att jag väntar med att starta den kusen imon(kväll). 
Efter jobb är jag (och 10 andra från jobb) bjudna hem till Gustav på "myskväll", blir förstås god mat och vin. Och vara en partypooper, vill man ju inte. Underbara Bettan som slutade i oktober kommer också. 

Nu ska jag kila bort och leka med Dolls en stund. Ska såklart spela wii och titta på Gynnings nya serie. 

Att jag ska upp redan kl 05 imon är mindre kul : ) 




Spökande hormoner..


Samma visa varje ägglåssning,hatar det. Känner så obeskrivlig tomhet. Nedstämdhet som man inte riktigt kan sätta fingret på. Känns som hela världen rasar ner på en, och man står där handlingsförlamad. Inte riktigt kanske. 
Äsch, jag blir iaf supergnällig och tjurig, eller så säger jag inte ett ord..

Över till något annat, tror nog det är bättre att bara va kompisar : ) 

Godnatt! 

Konsten att sova rätt..



Aarrh, sen semestern har mina sovtider varit ganska rubbade. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas återställa det?! 
Spelar ingen roll hur mycket jag än jobbar. Normalt sätt snittar jag 3-4 h sömn per natt, nattdjur som jag är så pysslar jag med en massa annat istället för att sova. 
Idag när jag kom hem från jobb vart jag super trött, så jag mest bara satt och nickade till. Blev att jag la mig en liten stund, och somnade givetvis. Precis ätit pasta med vitlök/basilika sås och ska snart bort till Dolls en sväng. 
Hon åker tillbaka till Göteborg på onsdag, känns riktigt jäkla bajstrist. 





Skadad!



Precis kommit hem, galet skönt att sluta tidigt idag. Överväger nästa att gå upp 05 på morgonen. Fast imorse var det ovanligt segt. Att det dessutom var driftstopp första halvtimmen på jobb gjorde än knappast mindre galen. 

Har fått första gången använt mig att mitt sjukvårdskort på jobb, och tro mig vi har en grymt bra sjukförsäkring. 
Kanske självklart med tanke på att jag jobbar på försäkringsbolag..
Hursomhaver, jag skadade ju mig för en vecka sen. Grop i benet som inte har läkt, många som har skådat mitt vackra lilla köttsår rynkar lätt på näsan eller blir smått panikslagen (mor). Jag vill givetvis inte drabbas av blodförgiftning och få amputera benet. Ringde till vår privata dygnet runt sjukvårdsupplysning, Syster Ulla gav mig en massa bra råd och om det inte skulle bli bättre till idag så skulle jag ringa igen. Suprise att det inte hade blivit nån skillnad, inte blivit det på en så att det skulle bli det på en dag är ju lite mystiskt. 
Ringde dit idag, Syster Christina lyckades snabbt som attsingen söka upp en läkare i malmö området som skulle ta en titt på mitt ben. Hoppas för all del att han inte ska gräva i det, för då springer jag där ifrån illa kvickt. 

Nu ska jag power napa en stund. Pytteliten stund! 





Fylle-sms..


P (0.2.45): "Vart är du? Puss"

Jag: "Hemma." 

P: "Nej, kom hit.."

Jag: "Nee jag sover" 

P:"Skärp dig nu..vart är du?Nu?" 

Jag:"Haha, som jag sa för en stund sen så är jag hemma.." (i lund)

P:"Kommer du hit?"

Jag:"Tror du seriöst att jag ska gå upp, klä på mig och ta en taxi till dig"

P: "Men du är ju i Malmö...." 

Jag:"Har du slagit i ditt huvud eller vad är det med dig, för 3e gången jag är hemma, i lund"

P: "Gud vad du är tramsar. Jag är i Malmö och du är inte det. Inga konstigheter. Mmm?"

Sen följde 2 samtal, varav denna människa skällde ut mig, kallade mig tråkig och slutligen sa "Skit vad du är dryg. Hejdå. Klick". Sånt tycker man om!
På tal om tråkig, när jag kontrade med samma taktik inatt fick jag svaret "Jag ska upp och spela squash och är dessutom jävligt trött.." Vadå tråkig?!



Vilken helg!!


Sitter här lite smålycklig. Glöm söndags ångest. Känner att jag haft en exemplarisk helg. Lugn hemma kväll hos Hannah på fredagen. Fick en hel del fyllesms ( och samtal)
Sov ut länge på lördagen, Carl kom sen in och hämtade mig och Dollan åkte hem till hannah där det bjöds på väldigt mycket prat. Många härliga minnen så kom upp..
Begav oss sen in en snabbis till stan och fikade på ett tok mysigt italiensk fik på Friisgatan. Åt supermumsig cheesecake : ) 
Efteråt begav jag mig hem till Eva, där det var födelsedagskalas. Smörgåstårta och mängdes av marängsvisp. 
Och kakor. Puh vad mätt man blev! Sen blev det dans hela natten, för att bränna allt det..

Idag var det först hem till mina söta föräldrar som jag inte sett på evigheter. Sedan bio med älsklingen, Enchanted. 
Söt, söt!! Avslutade kvällen med ett glas vitt på Gräddis med Eva och Dollan. Härlig helg det där, om 5 h är det upp och skutta igen för då väntar en lång jobbvecka. Nä ska inte överdriva har faktiskt en grymt bra schema den här veckan. Inte en ända kväll. Yes! 

Nu - sängen. 

Nighty! 



Kill me softly, please..


Nu vill jag helst av allt att det ska bli helg. Slippa utbildning. Slippa jobba långkväll på fredag. 
Ge mig helg! Nu. Hur ska jag genomgå en dags utbildning med E, denna människa. Räcker med mötet idag, givetvis satt hon sig brevid mig. Och babblade. oooch babblade. Jag stirrade mest ut genom fönstret, kändes mer intressant att lyssna på klockans tickande. Mötte Sebastian blick en och annan gång, eller vi utbytte plågsamma blickar. 
Minns faktiskt inte ett ord av vad hon sa. Finns det något värre än personer med ett tonläge? Hon tar varenda tillfälle i att att säga något, oftast totalt meningslösa saker. Det är precis som hon älskar att höra sin egna röst. Jag gör det inte. Så stryper inte sebastian henne imon, så lär jag göra det..

Nej nu kallar sängen. 





Goodiebag från Victorias secret


Sitter och tittar lite i väskan från VS fylld med gulliga saker, som hannah köpte till mig i Miami. Bland annat låg det en Pantypop ser alltså ut som en klubba, komprimerad stringtrosa är det iaf. Ursöt! Lite nyfiken på hur dem ser ut, men vill inte bryta up den fina förpackningen.
På baksidan står det iaf en lustig sak - dont eat me. Amerikanare är bra clever! 

Idag gjorde jag precis det jag i n t e skulle göra. Jo kröp ner i sängen när jag kom hem efter jobb. 
Givetvis somnade jag och sov några timmar. Hur ska jag nu kunna sova inatt?! 

Min kära killkompis påminde mig inatt om att jag nog borde sova, så jag kunde lösa kontoärrende föredömligt idag. 
Tro mig, det kan vara riktigt klurigt och kräver är vass hjärna. Skojade om att jag hade SB till det, vi har nämligen "specialister", ett supportteam som vi ringer om vi behöver hjälp. Den grupper består antingen av personer som bara är jäkligt grymma på systemet eller har jobbar där i 40 år. SB hör till den sistnämdaskaran, hur gullig och underbar liten tant som helst som sitter i Växsjö. Men det är tyvärr mardrömmen att komma till henne, efter 20 min sitter man där med ett "jaha, men det var ju det jag sa.."
Själklart hamnade jag hos henne 3 av 5 ggr idag. Jippi! Det jobbar säkert 20 pers på supporten och ändå hamnar jag hos henne. Men tro det eller ej, efter 20 min hade hon löst mitt ärrende. 
Frågan är dock om jag hade ordnat det själv om inte min hjärna sov?! 

Nej nu ska jag nog gå o lägga mig igen..like a said before, sovmorgon! Gött! :) 





Just an ordinary tuesday..


Hjälp vad jag är trött! De senaste nätterna har jag nog fått i snitt 3 h sömn, gått upp kring 5 snåret.
Inte kul alls! Svårt att anspassa sig, semestern är över så nu måste jag få rätt på mina sovrutiner.
Igår var jag verkligen hyperspeedad hela dagen, men idag känner jag mig bara väldigt matt.
Ska bli intressant att se om jag lyckas hålla mig vaken ända fram till kl 16. Imon har jag iaf sovmorgon :)
Den här veckan är helt galen, jobbar 2 långa kvällar + att jag ska på utbildning en hel dag för en testpilot som jag blivit utvald till.

Fortfarande helt bäckmörkt ute, jag längtar just nu bara hem till min säng..

What a night!


Sitter här på jobb, vid någon främmande människas kontor, känns som man hade märkt mig lika mycket om jag hade suttit en våning ner. Ändå bara jag och 2 andra som jobbar kväll.
Har sjukt ont i benet efter en liten insident som hände i förmiddags. Så får väl vrida tillbaka klockan några timmar..
Inatt kände jag mig väldigt uttråkad och var inte det minsta trött, pratade med min kära vän eva som inte heller kände för att sova (kl var kring 1). Så hon körde monsterbilen till lund och hämtade mig, åkte hem till henne och tittade på SATC. Fast min buddy somnade efter 1 avsnitt, vilken vän va?!
Imorse skulle vi riva ner garderoben i evas sovrum som hon irriterat sig på ett tag nu. Gick väldigt smidigt o bra, borrade av dörrarna och ställde och drog på varsin sida. Good so far! Jag var givetvis clever as usual och höll emot min sidovägg med benet och crash garderoben delade på sig och ner på mitt stackars ben flög garderobstaket med en hastighet på 150 m/sek. AJ!! Så nu sitter jag här med en djupt jack i mitt ben och tycker väldigt synd om mig.

Äsch, över till något kul. Innan idag när jag och Eva satt på Subway slocknade hela malmö innerstad.
Det var verkligen kolsvart, trodde först att en säkring hade gått där inne men när vi tittade ut såg vi att allt var nersläckt. Gatubelysning. Affärer. Allt. Där satt vi o åt i mörkret. Att det sen tändes efter drygt 10 min är en annan historia..

Och något annat kul är att jag och min kollega Gustav vann vår teamtävling med högst premiekroner.
Vi slog dem andra med säkert 50 000 kr. Gött! Så nu blir det romantisk lunch för mig och Gusten. Haha!

En timme more to go, sen ska jag ut i halkan. Glashalt. IIh!

Trevlig lördag!

Äntligen dags..


Kan inte med ord förklara hur skönt det ska bli att börja jobba igen. Hur mysig julen än varit känns det otroligt bra att det är över. Ingen mer stress. Vardagen är tillbaka. Yes! Kanske beror det här på att jag först var ledig 2 veckor, jobbade drygt en vecka o sen var ledig 2 veckor, igen. 
Hursom imon är jag back in business, fast träffar inte alla kolleger förrän på måndag. Helgerna på mitt jobb är väldigt speciell. 
Bara en minimal skara folk, ganska avslappnat. Inga kostymer och chefer i sikte. Däremot är rutinerna ändrats från årsskiftet, alla i byggnade måste sitta samlad av säkerhetsskäl. Se som försäkringstjänsteman finns hur många risker som helst, och ja, försäkringsbolag gör allt för att gardera sig för att slippa betala ersättning. Ja, tänk om jag nu skulle trilla och slå halvt ihjäl mig på väg till skrivaren..det hade kunnat kosta dem dyrt. Istället får jag snällt ta hissen en våning längre..

Middag idag blev bakadpotatis med kycklingröra. Yum. Även hunnit med en lång promenad med dolls. 



Mina nyårslöften..


Har nog missat att berätta, så here we go..
Konsten att hålla sina löften (läs åtminstonde ett löfte), är att ha många. Jag har inte världens bästa självdisiplin, men lite löften kan nog ge mig en liten spark i rumpan. 
1. Cola Light. Detta gift måste jag sluta med. Vilket inte är helt lätt. Men jag måste trappa ner. En god vän gav mig ett tips att försöka se hur mycket vatten jag kan dricka om dagen och på så vis mindre Cola. 
2. Tänka mindre. Pressa mig själv mindre, sluta överanalysera saker och helt enkelt ha en lite mer lättsam inställning till saker och ting. Tror jag skulle må grymt mycket bättre..
3. Träningen. Denna gången ska jag inte råstarta, för då kommer jag sluta lika fort som sist. Men gymkortet ligger där och tar plats i plånboken. Måste, måste..
4. Social. Dem som känner mig vet att jag gärna drar mig undan, har väl lite av socialfobi. Men träning, typ utsätta mig för obehagliga situationer kommer kanske gör susen..

Kan fortsätta hela kvällen, men jag varken vill eller ska göra en completely veronica-makeover, utan bara en liten finputsning. Det här är inga direkta löften, utan mer än personally reminder..

 

Envisast vinner alltid



Eller det heter veronica vinner alltid. Idag var det jag mot vädret. Usch vad det gjorde mig irriterad och tjurig. 
Visst jättetrevligt med ett tunt-tunt lager snö på marken. Verkligen. Men att det ska blåsa så det värker i kinderna är mindre trevligt. Att man alltid ska behöva anpassa sig efter vädret?!
Nämen soligt och fint, då hittar vi på någon outdoor activtity. Regnigt och kallt då är det mys som gäller..
Blåsten trodde den kunde stoppa mig, men inte. Förvisso anpassade jag mig och klädde på mig lager på lager. 
Gav mig sen ut på promenad. Frisk luft till tusen. Värkte i kinder och ben. Men det var trots det himla skönt. 
Dolls orkade inte göra mig sällskap, men följde snällt med "i mobilen". 

Nu är jag inne i värmen efter 45 min promenad. Jag vann! 

Underbara ex..


Vad är det med att höra av sig till sina ex vid nyår/årsskiftet?! Fick en konstig känsla när mobil displayern löd - "Anonymt".
Och ett väldigt krystat samtal följde. Har man inte pratats vid på månader, eller träffats på säkert ett år så är det väl ganska lustigt att höra av sig lämpligt till årsskiftet. En liten fundering bara..

Nu har jag precis suttit och läst en blogg i säkert en timme. Långt bort från modebloggarnas ytligheter. Silverfisken. 
Inlägg för inlägg, sjukt bra läsning. Är fast! 


Förresten, du gör mig glad..

Natt natt! 




Fin besök!


Dolls har precis gått hem, blev en långpromenad, eller snarare runt hela Värpinge. Säger kanske inte er så mycket, men tro mig vi hann skvallra väldigt mycket. Vi är värre än Gabby och Susan, än Carrie och Samantha..
Skadegladare människor får man leta efter! 

Ska bara titta klart på 40 days, 40 night, för sådär 10e gången. En liten diskussion jag och P hade på nyårsnatten var angående att låta bli att ha sex under 1 år eller shoppingförbud (annat än nödvändigt) under 1 år?! Hard shoise : )  
Och nej en ny väska räknas inte som något nödvändigt, utan mer budget val vid extrem nödfall. 

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, testa nya ansiktsmasken också. 

Godnatt! 

Tur i monsterbilen!



Hah! Egentligen är det bara en vanlig stadsjeep, men mycket roligare att låtsas att det är transformers-bil (tutar lite av sig själv ibland). Därav fick den smeknamnet "Transan", mycket maskulint och passande! 
Litet uttag från mitt och evas fjantande, hon har fått en ny firmabil. Blev en tur förbi Burlövs, och Espresso-chai. På hemvägen släppte eva av mig vid Nova, så jag kunde handla lite på kicks, behövdes nya mascara och värmeskyddande serum till håret då plattång används flitigt. 

Nu borde jag nog städa, fick stressa som tusan innan så självklart ligger det kläder slängda lite överallt. 
Dolls kommer nog förbi om en stund, blir nog en promenad och film. Mysigt! 






God morgon!



Hejsan hoppsan, att veronica är upp redan kl 9 hör inte precis till vanligheten när hon har semester. 
Tyckte det var dags att bryta sova-till-tolv trenden. Natten var väldigt mysko, jag somnade vid 22 tiden. 
Helt slut efter en lååång natt. Men vid 2 tiden vaknade jag o inte det vanliga vakna, titta på mobilen och somna om utan jag var klarvaken. Försökte somna, låg där och vred om vände på mig i en 20 min sen hoppade jag upp och slog på datorn. En kvart senare insåg jag att det bästa var att lägga mig ner och helt enkelt blunda tills jag somnar, det funkade tydligen..
Vid nio vaknade jag av att jag var hungrig, vilket aldrig heller händer. Så skuttade ut i regnet och bort till Coop o handlade lite godsaker. 

Nu ska jag läsa tidningen och sen hoppa in i duschen. 

Ger upp!


Verkar inte som jag blir piggare än så här, så nu ska jag hoppa ner i sängen ska bli skönt att vakna utvilad. 
Har ändå legat här helt utslagen de senaste timmarna. 
Imon ska jag försöka hälsa på hos mina föräldrar, inte setts sen juldagen. Vilket är länge för att vara oss! 

God natt!





Min nyårsafton!



Välkommen 2008! 

Sitter här och mumsar godis (så länge varade det löftet), kom hem för drygt en timme sen och mår inget vidare. 
Men hunnit att både äta lite bakismat och duschat, så nu är det mjukiskläder som gäller. 

Gårdagen var helt underbar! Anlände till Eva vid 19 tiden, där det började med välkomstdrink följt att förrätt. Hummer, med citronmajonäs och sallad. Gott! Till middag blev det kycklinggryta med ris, vilket var urgott. Efterrätten var irish coffee och kladdkaka, jag åt förstås två bitar. 
Mycket skatt och champagne. Efter att vi hade skålat in tolv slaget och tittat på fyrverkerierna begav vi oss till malmö. 
Jag kilade bort till Jimmie och Joel, där brakfest väntade. Joel var parkerad bakom mixerbordet. Behöver jag ens säga att dem spelade grym musik?! Kul att träffa allt välbekant folk som man inte sett på evigheter. 
Vid 3 tiden lyckades jag haffa en taxi, blev efterfest hos P. Drack vin och snackade skit till 9 på morgonen. 

Härlig start på nya året! Som tur är tog jag ut en semesterdag imon, Men på lördag då jäklar..

Snart ska jag hoppa ner i sängen, eller jag ska försöka hålla mig vaken ett par timmar till. 

God fortsättning!