A sign.


Tror minsann att denna dagen var ett tecken på att jag är vuxen. Mådde nämligen urkasst, mens-humör o feber på det. Är det bara jag som får febertoppar första dagen vid mens? Okej, hur som helst masade jag mig upp o tvättade 8 maskiner tvätt. Hur kan det ens bli så mycket när ens garderober fortfarande ser orörda ut. Ständiga frågan för lite garderober eller för mycket kläder?! Tror bestämt på det förstnämnda. Dock något brädad av min nyinförstaffad killkompis. Har nog aldrig hänt mig att jag känt mig i underläge rent klädmässigt. Jag älskar hans kläder, my god! Vi pratar mängder skinnjackor, snygga t-shirt, bäst av allt- skitcoola boots. Själv har jag sprungit runt o letat efter ett par coola. Men alla som ser ut att vara det är inte lika coola på. Trots alla de där skorna som stod i hans hall envisa han att ha ett par urskitiga converse. Suck!

Igår tog jag en shoppingtur med min söta Johanna, hon gick fullkomligt bananas. Jag shoppade ju ganska ordentligt för 2 veckor sedan så jag shoppade bara ett leopardarmband (pälsigt), en tisha, o låt hår grejs såsom diadem m.m. Och så fick jag nya naglar. Spontant infall och jag blev supernöjd. Glömt känslan och misstänker att jag kommer bli fast efter det här.

Nej nu ska jag sova, gosa ner mig under mina nyträffade sängkläder. Imon ska jag nämligen in o jobba trots att jag är ledig. Laddad upp med berocca, ipren o koffeintabletter så nu kan inget stoppa mig. Pluspoäng till mig, hade dessutom tänkt komma in så tidigt som kl 07. Härliga extra pengar o dessutom kan jag gå lite tidigare då. På kvällen ska jag träffa en kär vän, dricka vin o äta något gott. Blir nog en bra dag!

New week.


Frågan är om jag ska söka tjänsten eller inte. I söndags när jag satt där på sängkanten o han slängde ur sig orden, blev jag alldeles paff. Trots det lyckades jag tränga fram "Men vad kul!" Orden ekar i mitt huvud. "Jobb på reklambyrå" "Lägenhet på Östermalm". Kul för honom liksom! I handvändning var jag inte alls sugen på att flytta dit. Det som bara en dag tidigare gjort mig alldeles upprymd. Att han dessutom har en hel drös vänner där uppe, så kan jag väl kanske få ihop några bekanta. Typ kompiskompis. Låter jag avundsjuk? Bitter? Nejdå, inte jag inte! Nu ska jag bege mig till jobbet, en ny härlig vecka är här. Lovely!

What a weekend!


Vissa helger suger verkligen musten av en.

Fredagen slutade jag strax över kl 12, mötte upp min söta vän Tess för en lunch på Gökboet och passade på att lösa lite världsproblem, tog en tur på stan innan vi åkte hem till henne så jag fick göra mig i ordning. Klockan 17 begav jag mig ner till centralen för att möta upp mina kolleger. En tur till Wallmans i den Cirkusliknande byggnaden ett stenkast från huvudbangården. Lite komiskt att man åker till Köpenhamn för att se en svensk krogshow. Blev dock väldigt positivt överraskad, maten var okej, startern var supergod(fast åt inte hummersoppan), förrätten var inget vidare, huvudrätten okej och efterrätten får fullpott. Bästa Tiramisun på länge! Vinfantasten Stephan som satt brevid mig såg till att mitt glas var välfyllt med gott vin. Och showen-wow! Vilka röster, roliga koregrafier, deras galet snygga kroppar ska vi inte tala om. Var alldeles tagen! Vid 23 gick avslutningsnumret i form av MJ-medly. Efteråt blev det en o annan drink, skratta åt folks olika dansstiler, shots. Till slut var det bara jag, min chef o galningarna Gusten och David som var kvar. Blev en del fjantande innan vi tog tåget hem. Supertrevlig kväll helt enkelt!

Lördagen var jag alldeles genomtrött. Låg mest o tittade på serier och slappade, till slut tog jag tag i min själv och begav mig till Nova för att införskaffa mig diversenödvändigheter såsom hårspray, strumpbyxor och mat. Väl hemma slank det även ner en magnumglass och maltesers så matkoma var ett faktum. Tanken var en lugn kväll, då jag inte en orkade tänka tanken att göra mig fin. Kändes som ett ganska omöjligt projekt. Nåväl vid 21 klingade ett meddelande till som uppmanade mig att följa med ut. Sagt som gjort! Operation tillpiffsning, lite vino och en taxifärd senare var jag hemma hos Eva. Husesyn på nya fina lägenheten. Och styrde upp middagsdejt med min kära vän Johannes i veckan. Återstår om det blir något. Men han är störtskön så det vore trevligt! Efter att en flarra vin runnit ner kom min favorit-Johanna och hämtade upp mig o vi styrde mot Kojjan. Mycket trevligt! Träffade på J´s supersöta stockholmsvän Imenella och hennes karl. Flirtade med min kollega som stod i baren och hade riktigt skoj. Såg inte skymten av D, och när jag väl trodde att allt var frid och fröjd, vem tror ni då kommer din 02.30? Skjut mig! Sprang på honom när jag skulle hämta våra jackor i garderoben och då kom givetvis den stående frågan "Vart ska du nu?" "Hem!" "Neej.." "Nähä?" "Vi ska efterfest.." "jaså!" och så blev det förstås. Men dock trevligaste efterfesten på länge. Han, hans bästa vän, jag och Johanna. Rödvin (dricker jag ens det?). Supersoft musik. Djupa diskussioner. Vid klockan 06 tackade vi dock för oss. Och behöver jag ens säga att jag inte blev ledsen när jag såg att det tokregnade imorse? Lämnade inte sängen förrän efter lunch. Fick förresten reda på att D fått en ny tjänst i Stockholm och börjar i December. Så med det kan vi ju även sätta punkt för det.
Fixade mig i ordning, tittade på Greys och begav mig hem till mina föräldrar på urgod middag, festlig efterrätt och födelsedagspresent. Tack tack tack!

Sådär ja, där var den helgen!

Lycka. Matkoma. Sömn.


Ja, haft världens mysigaste kväll. Regnet öste ner, mindre kul. Men ja, mysigt! Åkte hem till min fina bror, hans tjej och deras guldklimp. Luktade sådär rysligt gott från maten på spisen. Lovisan kom och kramade en med det största genuina leendet på läppanrna, Jonathan pratade fortfortfort att jag knappt uppfattade ett ord och drog mig med för att visa sitt leksakståg. Bror ska vi inte prata om, hans kram var bland de längsta jag fått på länge. Som om han trodde att jag skulle försvinna iväg någonstans. Som hans lillasyster var påväg att bli stor. Bara de första ögonblicken fick mig att fyllas av så mycket värme. Hur är det möjligt att jag ger dessa underbara människor så lite tid?! Istället spenderar jag hutlöst med tid, att göra mig fin, och springer runt på klubbar och flirtar med män som bara ser mig som ett stycke "nöje" för kvällen. Är inte det idiotiskt?! Svar: Jo. Hursomhelst ska inte sitta när och gräva ner mig för djupt och försöka framstå som att jag kommit i insikt med något. Det vore väl ganska löjligt? Jag börjar bli färdig med min livsnjutande livsstil, imon tror jag faktiskt jag skickar iväg en jobbansökan till Stockholm. Känns som det vore ypperligt tillfälle att både leva och vara självständig.

Mår förövrigt illa efter all mat och tror jag behöver sömn nu. Imon väntar lunch med en fin vän, CPH, Dansshow och cph-by-night med jobbligan. Lördag ska jag förhoppningsvis titta på brossans nya hus och på kvällen hitta på något med snyggona Johanna och Martina. Good fun! Nu: Hej Sängen!

En helt vanlig dag!


Fick nyss reda på att min kära svägerska fått ett gråtanfall igår då hon trodde att jag tagit bort henne från Facen. Förklarar varför bror min terroriserat mig hela dagen. Önskar innerligt att inte fler tror det..

Min kollega spillde ut en kanna vatten sidan om min hårddisk på kontoret. Helt plösligt blev det färgglada flimrande rutor på hela skärmen. Upptäckte då att det även kommit en o annan skvätt på datorn. Perfekt! Var bara att ringa en tekniker. Tur att jag lämnade kontoret kl 12 och slapp berätta om missödet.

Bråket med Facebook och MSN continues. Dubbelsuck! Om ni bara visste hur sugen jag är på att starta upp en ny facebook för innest inne är jag ganska säker på att det inte kommer att starta upp den gamla. Men jag måste ha is i magen, måste, måste, måste.

Rycker otroligt i shoppingnerven. Vill ha, vill ha typ allt. Kamelfärgad kappa, nya skor, enkla vardags klänningar, festklänning..och så mycket mer. Imon ska jag minsann storstäda och sedan på fredag ska jag minsann unna mig att bli fin i håret och handla lite nytt. Sista att leka av sig, vid 25 börjar allvaret.

Mycket skoj inplanerat. Drink med tjejerna på lördag, Wallmans i Köpenhamn med jobbet nästa fredag, Inflyttningsfest/Halloweenparty hos Eva helgen därpå och helgen därefter har min fina Madde och hennes herr inflyttningsfest. Mycket skoj på gång! Jag som trodde vi var påväg in i deppiga tider. Vi lägger deppingen på hold för ett tag då.

Nej nu ska jag ladda upp för en joggingtur. Iiiih, fryser bara tanken!


Crazy weekend


Helgen var helt fantastisk, både mysig och smått galen! Jag och min lilla partner in crime Johanna har en viss förmåga att hamna i de här klockrena situationerna. Fredagen spenderades med min bästis, lagade husmanskost, tittade på Idol och catchade upp.
Började lördagen med 2 h powerwalk från Västra Hamnen till Limhamn och tillbaka. Solen sken och vädret var alldeles toppen. Väl tillbaka blev det varsin latte från Espresso House och väl hemma beställde vi sushi, sen fixade vi oss i ordning, socialiserade med hennes granne och dennas tjejliga. Strax efter elva, sprang jag ner med lilla Jack russelln Kajsa på en liten tur och efter det gick vi ner till Torso där det bjöds på väldigt mycket män (=massor av egoboostning), modevisning och världens sämsta goodiebags. Vi sprang upp till Johanna piffade till oss och hoppade sedan in i en taxi till Koi. Packat med folk och som vanligt väldigt många välbekanta ansikten. En viss herr hade sagt att han skulle ta det lugnt, men befann sig givetvis i vimmlet. Helt plösligt hade J bestämt att D skulle hoosta efterfest, han bekräftade snabbt att han hade flera flaskor rosé hemma och att det var givet. Mitt löfte om att aldrig träffa honom mer, sprack just i den sekunden. Roligaste var dock att jag vaknade av att mannen brevid min andades väldigt lustigt (typ snarkade) och lät inte alls som D. Tittade försiktigt och fick en chock när jag upptäkte att mannen till höger om dig (dock en väldigt stor säng) var dannes kompis. Som under efterfesten slocknat på hans soffa. Första tanken var "Vad hände egentligen igår?!", rullade snabbt som tusan bort till D. När väl alla tre var vakna så kunde vi bara skratta åt det hela och jag kunde inte släppa att jag inte märkt att denna man krypit ner brevid mig. En liten rolig och småbisarr tvist! Efter att vi smågnabbat om vem som skulle handla frukost avlägsnade kompisen. En stund senare åkte jag hem till J där jag fräschade till mig och sedan sprang vi bort till Vespa och haffade varsin pizza, som vi sedan mumsade i oss framför dåliga repriser. Helmysig söndag! Behöver jag ens säga att jag stupade i säng när jag kom hem?!



Mardröm!


Loggade in på Facebook och fick svar att mitt lösenord var ogiltligt. Att det ändrades kl 13.00.

Ett skämt, tänkte jag och beställde ett nytt till min mail.

Loggade in på mailen och fick samma svar. Great!

Nästa chock kom när jag inte kunde återställa mitt lösenord på mailen.

Så nu sitter jag här med varken tillgång till min mail eller facebook. Loggar emellanåt in på min bästa kompis facebook, mest för att se om jag har någon annan ovälkommen suprice. Men ikke. Den är typ orörd.

Väntar svar både ifrån Facebook och MSNs-support. Lär ju dröja!

Åh, jag blir så ledsen! Varför jag?

Och du din hacker - Må dig förruttna i helvetet!

Depp till pepp.


Sådanna här tider går känns ens psyke lika lättrubbad som en höggravids. Jag är trött jämt hela tiden och för att inte tala om sjuk. För sista gången Veronica, du är inte sjuk längre. Men det känns som det, små åkommer, spänningsverk och annat. Klimateriet kanske?

Haft lite möten med chefen, allt för att verka engagerad.

Fått två mail de senaste dagarna från två ytterst otippade personer. Den ena förstod ganska fort att han var ute på djupt vatten och drog illa kvickt. Den andra som är en riktigt rolig prick frågade rakt upp och ner om jag ville dejta hans kollega. Frågade naturligtvis vem denna filur var, då jag utav ren princip inte dejtar främligar. Inget svar där heller. Nähä, trevliga veckan, var det!

Min favorit-bloggare Jennie Hammar is back in business, nu på Elle.se. Jippi! Skarp tjej med skön humor.

Mina joggingbyxor har sprungit och gömt sig, sjukt irriterande då jag nu lyckas vända upp o ner på min lägenhet och fortfarande inte hittat dem.

Tänkte lämna en liten grattis-avtryck i min flirt från helgen FB, men när jag såg att föregående avsändare var silikonbruttor, bl.a Sveriges motsvarighet till Pamela Andersson (Nej, Silverstedt är classy i förhållande till denna skånska donnan). Kändes det sådär motiverande, så jag avstod.

Är så sugen på att springa o handla hämt-mat och krypa upp i soffan framför något halvsegt TV-program. Så får det nog bli.

Imorgon är det minsann fredag om det lyckas undgå någon, inte? Inte vilken fredag som helst, nej först på länge som jag inte är sugen på att göra något annat än äta gott och umgås med mina söta vänner. Så får det bli!

Lördagen hoppas jag på en skogspromenad, annars träning, på kvällen bjuds det troligen på modevisning på Twisted Torso, fest och utgång. Kan nog bli trevligt!




My life in a box.


Ledsen för dålig uppdatering, men varje gång jag skriver så spårar mina inlägg iväg, blir som en lång, lång novell som ingen ändå orkar läsa. Så de senaste gångerna har jag tryckt på delete eller så har datorn lagt av i protest..

Hursomhelst, tiden har en viss förmåga att bara försvinna just nu. Förra helgen var ganska fartfylld, mycket vin, mycket skratt, god mat, umgicks med de finaste, gjorde bort mig, var elak, flirtade gärnet, skämdes..ja, ni förstår! En sådan helg som har allt. Börjar så fin, och slutar med att man vaknar upp o tänker "Va fan hände egentligen?". Men vet ni vad? Det där med söndagsångest har jag slutat med förlängesen, nu rycker jag bara på axlarna och skrattar. Och jag har minsann de finaste vännerna, och behöver inte en man som får mig att känna mig som ett dåligt alternativ..

Försöker även att inte bara leva för helgen, livet blir väldigt långrandigt då. Jag o bästisen måste sluta med att på måndagmorgon sms:a "Jaha, då var det bara 5 dagar kvar till helg..". Snacka om pessimist-pepping! Borde istället skriva "Äntligen en ny vecka!!!". Har varit ute o sprungit en del, konstigt det där, senast hade jag svårt att springa för kondisen (dvs andningen) strulade, nu orkar inte mina ben, knän som låser sig och värk kring bäkenett. Men jag springer på o en 40 minuters konstant joggande känner jag mig ganska stolt med. Nu kan det bara bli bättre.
Igår hade jag en heldag på stan med en kär vän, pratade skvaller, shoppade, bjöd på god lunch, drack vanillalatte och kanelsnäckor. Helmys helt enkelt! Mer sådant! Nu håller jag på att tvätta/städa, blir troligen en liten joggingtur, och slutligen lite städning. Känner nog för en lugn kväll idag, kanske bio eller pysa hem till föräldrarna på lite idolmys. Vi ser!
Imon väntar jobb o slutligen inflyttningsfest hos Snygge-sigge, kommer nog bli trevligt!

Nej åter till tvätten!