Underskattat!


Idag är det soffläge som råder. Tänt upp ljus, ätit B&J-glass (brownies) och kinapuffar och saft i vinglass, för en liten festligare känsla. Nu ligger jag uppbunkrad bland alla kuddarna i soffan under en fleecefläd. Så härligt! Idag finns det nog inget jag velat göra mer. Att umgås med sig själv är ganska trevligt ibland..

Igår var det andra bullar. Personalfest på Hilton. Dock 45 min sen eftersom jag hade lite problem att få tag på taxi.
Roliga diskussioner med IT-folk (lyckades hamna vid samma bord som 4 stycken), åt både anka och lammstek, drack massvis av gott vin/bubbel/drinkar, minglade bland både bekanta o mindre bekanta ansiken, Dogelitoo vände plattor (mestadels latino-insprirerat), blev underhållen av en sjukt torr trollkarl och fick en ny jobb buddy för kvällen i form av Anna-Carin. Störthärlig tjej, hur komiskt är det inte när man jobbat på samma våningsplan o sprungit på varandra under ett halvår, men med lite vin i kroppen klickade vi helt enkelt och traskade i slutet av kvällen vidare till Koian (nä, naturligtvis tog vi en taxi) där jag är mötte upp min lilla solstråle o toklisa till vän. På koi huserade stora delar av ligan, sprang på ett o annat fling o även min favorit-Fanny. Söting! Lovade henne middag på Lemongrass så det ska jag inte glömma. Kvällen slutade med att diskutera klockor o äta mozzarellasticks på en viss herrs soffa. Imorse när jag skulle åka till jobbet fick jag värsta kallsvettsattacken, trodde jag skulle dö. På plats. Där i badrummet. Samlade mig, stapplade till soffan o andades ett par minuter innan jag beställde en taxi till kontoret. Gick förvånansvärt bra o dagen har bara rullat på. Visst är det inte dagar som dessa som man vill ha ett texttelefonisamtal som tar 20 minuter. Vem har sagt att det skall vara lätt?!

Nej, nu ska jag fortsätta att titta på drama:n som visas i bakgrunden. Känns bekant,tror den är ganska gripande! Sen ska jag släcka ut ljusen o få min efterlängtade sömn. Underbart! Såhär när staden blivit ett vinterland känns inte lördagsparty så självklart längre. Nej, då myser jag hellre här i min soffa. Brrrr!

Hoppas att ni har en fin helg!

Tack!


Åh, blir som himla glad för alla uppmuntande sms jag har fått från mina vänner och familj idag. Men de stöttar och håller tummarna, hur underbart är inte det, fast att de inte vill att jag flyttar?!Utan er vore livet inget kul alls. Jag har inte ens fått jobbet! Fast nu är det iaf större sannolikhet att jag får det, eftersom det är 50% chans. Chefen för Affinity i Stockholm skickade mailet så sent som klockan 23:30, men han höll vad han lovade och det är huvudsaken. Nu återstår det personlighetstest och intervju med HR, jag vet om att jag hade klarat jobbet galant nu gäller det bara för dem att tycka detsamma. Om inte, nej men då väntar nya äventyr. Livet continiuoes liksom!

Idag har jag suttit i möte med en av våra portföljmanager, mycket intressant att bolla ideér kring produktutveckling och prissättning. Och lönsamhetsstrategier. Något jag gärna velat jobba med i framtiden! Märktes hyr grym koll vi har på såväl produkter och kundernas reflektioner. Ett av de mest givande mötena jag varit med på länge.

Nu ska jag snart hoppa i säng, struntar i att det är tidigt. Är man trött, så är man..

Älskvärt!


Haft två minst sagt intressanta dagar.

Igår började det med att jag o min kära Johanna skulle på fredagsmys på kockums. Nedsläckt simhall och musik i bakgrunden. Verkligen supermysigt! Bastning på det och det fick full pott. Det ska vi nog göra till en tradition. Väl hemma hos J, slängde hon ihop en urgod pastarätt. Vin o gaga-musik på det. En tur till Koi där stämningen var på topp. Hotshots, GT, vin, grym musik o en o annan lite för närgången herr..hade en ganska rolig diskussion med en lundaherr som efter lite researsch visade sig var chef på en av mina favoritinredningsbutiker. Undrar hur det ser ut i hans hus?! En annan kille visade sig efter lite researsch vara en känd DJ och Producent. Vi kan ju säga som såhär att jag i normala fall brukar bli ganska nonchig mot dessa typer av människor då jag inte vill verka inställsam. Så det var väl tur att jag inte visste det innan..
Hur som helst hur trevlig kväll som helst. Slutade med att jag somnade med en jack russel vid fötterna. Mys!

Idag fick jag besök av herr bakis. Sådär trevligt! Fast det är ganska charmigt att frossa skräp, lägga ansiktmask o hänga i sängen större delen av dagen. Kring 17 gjorde jag en ryck för att fräscha till mig och begav mig sen till mina älskade vänner Madde och Robin. Där väntade det thanksgiving middag. Robin äger verkligen i köket! Enorm turkey i ugnen, sötpotatis, potatismos, majsbröd, tranbärssås..herrejisses! Traditionsenligt och det smakade faktiskt riktigt gott! Javisst, en vecka förtidigt, men vad gör det?! Älsklings-Martin, och hans vän Henrik och snygga Markus var också hedersgäster. Den förstnämnda hade naturligtvis med sig en hel uppsjö av fina viner med sig. Efter middagen trillade galningen Tilde in. Faccinerande människa, hon fäller de mest sköna kommentarerna att det hela mest blev en skrattfest. Till efterrätt fick jag urgod kladdkaksmuffin medan de andra åt pekanpaj. Resten av kvällen var det bara vin och musik som gällde. Förträfflig kväll helt enkelt!

Nu ska jag hoppa i säng! Ska hjälpa bror min att flytta. Äntligen får jag se huset!


Nervöst!


Idag gäller det! Klockan 17.30 kan ni väl hålla åtminstonde en tumme för mig. Just nu är jag väldigt splittrad och nervös för den delen. Vill ju vara mitt bästa jag. Nu ska jag gosa ner mig under mitt täcke en stund innan jag måste bege mig till kontoret, lyssna på favoritlåtar och tänka positiva tankar. Vi ska inte glömma att det finns en mening med allt!

A sign.


Har börjat de senaste blogg inlägge på just detta vis. Jissses, de senaste tiden har varit så märkliga. Det ena efter det andra har hänt och jag bara skakar på huvudet.

Men vad säger ni, in med det nya och ut med det gamla. Gäller inte vänner, dock!

Ansökte om en tjänst, väldigt långt borta. Fick reda på att han blivit imponerad av mitt brev, att jag var en stark kandidat o såg fram emot att träffa mig. Sedan inte ett ord. Idag tog jag mod till mig att ringa herrn som har tjänsten idag, fantastisk kille. Han peppade mig till tusen och gav mig en massa tips. Sen berättade han att chefen givetvis kommer kalla mig på intervju så fort han kommer tillbaka från NY där han sprungit ett marathon. Puh, nu kan jag sluta gå runt o vara nervig över det. Kul snubbe, btw! Bara vänta, göra sitt bästa o hålla tummarna.

Sprang sedan på den sötaste killen ever på bussen. Vilka ögon! Jag var alldeles till mig resten av dagen. Artig, supersöt o inte minst de snällaste ögon jag sett på länge. Så nära kärlek vid första ögonkontakten har jag nog inte varit på länge. Jisses! Jag ville bara stanna tiden. Var tyvärr tvungen att hoppa av. Är det meningen så tror jag nog vi kommer att ses igen.

It's an end of an era. Kändes konstigt när jag gick förbi lilla idag, nu är verkligen sommaren och uteperioden over. De hade tagit bort nästan all uteservering. Inte nog med det, D flyttar till Stockholm och fick reda på igår att J ska vara med i ett Tv-program. Han jobbar sin sista dag imon sen åker han på söndag. Vad hände egentligen?! Nåväl! Allt har en mening. Jag behöver landa. Tänka över vad jag vill med mitt liv. Vad säger vi, tror minsann att verkligheten hann ikapp mig till slut?

ÄH, nu är det snart helg! Härligt!