Super-Fredag!


Kunde ha varit :) 
Sista dagen på månaden, kämpa,kämpa. Ingen lust eller ork. Kämpat som en tok större delen utav månaden så nu vill jag bara andas ut. Men imon är det ny månad och då är det dags att ge järnet igen..
Ikväll har jag dock superstädat, jisses! Nu väntar jag på att tvätten ska bli klar så jag kan bädda rent. 

Vem ringde mig kl 03 inatt,dessutom 3 ggr? Måttligt irriterande. Inte för att jag väcktes utan när jag såg det en timme senare kunde jag inte somna om. Låg där o funderade, övervägde t o m om Johnny hade ringt för att säga att knytet hade anlänt. 
Men då skulle han ju lämna meddelande. Att ringa anonymt och inte ens kunna lämna meddelande. Sånt gör mig irriterad! 







Skotte?!


Tandläkarbesöket fixade jag galant. Göran råkade dock träffa en nerv vid gommen när han gav mig bedövningssprutan. Fick rysning genom hela kroppen. Tanden drog han ut så snabbt att jag inte ens hann reagera.
Det gjorde inte det minsta ont. Sen skulle han givetvis trycka upp tanden i mitt ansike. Irk! 
Nu sju timmar senare har jag en centimeters djupt hål, gör lite ont och blöder fortfarande. Så jag smakar blod i munnen. Mindre mysigt! 

Efteråt körde jag o mor till plantaget, där jag köpte blommor. Även en sväng förbi matbutiken, så nu har jag återigen ett välfyllt kylskåp. Ikväll har jag dessutom putsat fönsterna och goffat i mig ostkrokar. 

Nu säger jag godnatt! 

Psst..Jag håller tummarna för att knytet inte behagar att komma ut imon, hur kul vore det att bara få fylla år en gång vart fjärde år?! 

Tandläkaren!


Nu ska jag snart bege mig hem till mina föräldrar, då det aldrig hanns med igår. Efter det ska jag till Farbror Eriksson, min tandläkare. Han ska dra ut min visdomtand som är lite sneväxt. Aj aaaaj! 
Göran är narkostandläkare och pratar väldigt sövande, men istället för att ge mig något lugnande, kommer han säkert spruta in bedövning i kinden så den kommer vara avdomnad resten av dagen (=veronica kommer sagla). Hamnade hos honom som liten då jag var livrädd för tandläkaren, hos göran fick jag lyssna på lejonkungen i enorma hörlurar. "Aaaa-wiii, aawii-a-wi-a-wembawe". Så då var allt var frid och fröjd, nu är jag nog för stor för sådant. Tyvärr. 

Nästa gång vi ses är jag en tand mindre..

Är det inte typiskt?


Att man en dag då man är lagom kinkig, får alla grinkunder så man blir ännu mer på dåligt humör. 
Idag ledde detta till noll tålamod, och så fort kunden började beklaga sig så höjde jag tonen "Kan du låta mig prata till punkt först". Inte alls likt mig, jag höjer aldrig rösten. Men idag sa det bara stopp. 
Men så försökte jag var lite tillmötesgången och då säger kunde jag pratar med "Du måste ju ha vaknat på rätt sida iaf, så munter som du låter. Tystnad från mig, kunde inte riktigt bedömma om han var ironisk. För jag var allt annat än munter, men jag försöker oftast kvittra på för att dölja det så gott det går. 
Han fortsätter sedan "Härlig efter alla sura människor jag stött på idag". Puh, han menade nog allvar! Och jag ger ifrån mig ett tillgjort skratt. 

Så är det att jobba med service gott folk! 



Godmorgon!


Jobbat i drygt en halvtimme nu, tyvärr strular min dator så jag beslag tog Sebastians plats, den fuskisen är i Thailand så jag tror inte det gör något. Snart dags för veckomöte, slutar redan kl 12 idag.
I eftermiddag ska jag nog ta ut Gaudi på en lång prommis, om inte brossan har tillfrisknat. Sen blir det väl en sväng inom mina pears. Härlig dag helt enkelt!



Sant!


Fick en liten utskällning av min kära vän idag, hon kallade mig hjärtlös. Anledningen till detta var, alex. 
Hon sa visserligen ett par sanna ord "Veronica, tänk ändå att han fortfarande ringer dig när ni inte har träffats på 2 år..Hur många killar har stått ut med dig i 2 år?!". Väldigt sant! : ) 

Usch jag mår illa, inte haft någon aptit idag. Dagens matintag har varit följande; 1 äpple, 2 bananer, några godisbitar, en varmchoklad och en cola light. Nu ska jag hoppa ner i sängen, ska upp vid 5 tiden. Great! 

Nighty night! 

Skrattsjuka.


Gud vad jag har skrattat ikväll! Precis som det är bra att få gråta ut ibland är det så mycket härligare att få skratta hysteriskt.
Tills man ger ifrån sig konstiga ljud, får ont i magen eller tills man skipar efter luft. Först var det åt exet-kexet, hans humor är oslagbar. Att han t o m erkänner att jag har ett koppel på honom(?). Alltså att jag har honom runt lillfingret..inte något riktigt koppel här inte. 
Raringen, ringde bara för säga hejdå. Jag har då ändå inte märkt av någon skillnad, om han bor i Sydney eller Uppsala eftersom vi ändå inte ses. Det sa jag förståss inte till honom. 
Men han är iaf omtänksam som få, påminde mig om att han alltid fanns där om jag ville prata. Det råder ingen tvivel om att framtida flickvän lär bli lycklig. 

Nu ikväll var det P-p-p-p.."men vi har väl inga hemligheter för varandra?". Precis när jag skulle avsluta vår lilla sms-konversation, skrev- kram o värsta krambjörnar med blinkade hjärta ploppade fram. Hjälp! Äsch det skrattar man bara bort. 

Tokigt mycket klockan är, jag börjar sent men ska inte sova bort dagen. 

Sov gott! 



Solen skiner på Lund!


Och på min bleka nos. Nu kan vi lundabor också skryta om vårväder, som resten av sverige pratat om i dagar. 
Så dagens prognos från Lund är blåsigt, men soligt! 

Ända lilla nackdelen med solen, är att den skvallrar om att mina fönster måste putsas. 


image45

Nu ska jag snart promenera bort till centralen och ta tåget in till Malmö, för att jobba några timmar. 






Parfymtips önskas..


Så vad säger ni, redo för en ny vecka? 
Helgen har som vanligt gått galet snabbt, härligt att få träffa Hannah 2 ggr på en helg. Vi setts tok för sällan nu för tiden. Men jag ska nog paxa henne några dagar och låta henne slita, tänkte nämligen styra upp "måla-veronicas-lägenhet-dag". Måste passa på innan hon bli för tjock :) 

Även fått shoppa lite, vilket är bra för själen. Idag sniffade jag på Marc Jacobs - Daisy. God på ett annorlunda vis. 
Jag har olik parfymfaser,jag fassnar oftast för en parfym som jag sen inte kan slita mig ifrån. 
Under gymnasietiden var Laura en trogen vän, efter det var det Stella, stella, stella! Stella McCartney's rosendoftande parfym får jag aldrig nog av. 
Underbar! I Sydney luktade jag alltid äppel, både jag, fillan och Bea använde komiskt nog samma parfym - DKNY. 
Så när jag luktade på den idag blev jag lite nostalgisk. Men kan inte bestämma mig om den är för fruktig eller om jag ska ge den another try..
Sistonde har jag använt CK In for you dagtid och Armani's- She om man ska ut o svira. Men nu vill ja ha en ny, så vad säger ni. Tips om någon fräsh, småfruktig, inte för tung (channel etc)? 







Lördagslyx.


Sov sjukt gott inatt fast att blåsten piskade på rutorna. Vaknade med ett leende på läpparna, för under natten hade två sms trillat in. Så han måste ju bry sig? Lite?
Vid 1 kom Hannah och Carl och hämtade mig, nästa destination var Södra Vägen X, hem till mina föräldrar alltså där lilla syster skulle firas. Hade förväntat mig kakor, men istället var brunch uppdukat. Underbart då jag inte hade ätit frulle. Efteråt goffade vi i oss Marängsvisp. Yum!
Jag, Hannah och Mich bestämde oss efteråt för att låna bilen och ta en sväng till Nova. Jag hade kärat ner mig i ett par beigalackskor med rosett. Så det fick det bli! Plus massor av spetshipsters, bl a ett par ljuvliga Från CK.
Även en ny Bh som sitter som smäck, ska berätta lite om min bh-ångest i ett annat inlägg.
Ett styck speciall schampoo från Kanebo för min torra hårbotten och en maskara från Helena Rubenstein fick också följa med hem.

Väl hemma tonade min söta Hannah mitt hår, så nu går det under tonen- choklad. Vad unikt va? :)

Nu är det med mys med familjen och imon ska jag förhoppningsvis en sväng till gymmet. På tiden kanske..

Trevlig Lördag!

Biomys.



Efter 9 timmars intensivt jobbande mötte jag upp min älskling, för att handla present till lillasyster och äta foccacia. Tyvärr var det bara degig och inte det minsta god. Hastigt och lustigt bestämde vi oss för att kila bort och titta på en tidig bio. Väl i kön synade vi över filmutbudet, bestämde oss för Todd Sweeney, lite helt enkelt på Johnny Depp och Tim Burton kombinationen och bra recentioner. Slog dessutom till på jumbomeny iform av största popcornen, störst läsk och chips. Puh! 
Åter till filmen - Att man inte lär sig! Jag hade noll koll på storyn, men det visade sig vara ett sjungande blodbad utspelat i ett grått london och pajer på människokött. För att inte avslöja allt för mycket. Inte min melodi! 
Men Johnny Depp är magisk, om det inte vore för honom hade jag antagligen lämnade biosalongen efter 20 min. 


199859-43

Nu är jag hemma och parkerad i sängen, blåser fasligt mycket ute, så jag är väldigt tacksam för att Carl körde mig hem. 

Godnatt! 

Torsdag.


Då var Grey's över, min naturdietsbar uppäten och jag börjar bli trött. Varit en bra dag, förutom att jag försov mig imorse. För första gången under min ett-åriga karriär som försäkringsrådgivare fick jag en väldigt märklig respons från en kund. Han hade betalt för mycket på en försäkring, så jag informerade honom att kommer att få en utbetalningsavi på 1500 kr, "Äsch det är inte hela världen, behåll du dem". Jo man tackar, tyvärr får jag inte motta "dricks" : ) 

Nej nu ska jag gosa ner mig under täcket, dra på mig brillorna (stärka töntfaktorn) och läsa Världens historia. 
Vad ni inte visste om mig är att jag är en riktig historietönt. 

Godnatt! 


Peppad!


Fast inte just vid detta ögonblick, då jag sitter på jobbet och precis mottagit ett väldigt surt mail från en upprörd kund. Jag hade tydligen missat skicka ett bonusintyg med a-post och dessutom retade han sig på att den saknade stämpel. Ett dokument som vi i vanliga fall ej stämplar. Grin-pelle!
Dessutom missar jag Gossip Girl, mycket irriterande. Men jag får en anledning att ligga på soffan på söndag (?) eftermiddag.

Men just nu är jag peppad, fick nämligen årets trevligaste lönebesked. Komiskt att jag aldrig tjänat så här mycket någonsin i mitt 21-åriga liv, inte ens när jag jobbade så gott som a l l t i d ( th på vardagar och mq på helgerna) och då tyckte jag att jag tjänade mycket. Nu jobbar jag bara 80% och nu tycker jag att det var lite.
Det sägs att man inte blir lyckligare av pengar, skitsnack säger jag. Jag känner mig lyckligare än på länge : )



Postit.


Ni kallar det postitlappar, jag kallar det ofog. Dessa små gula lapparna klär hela mitt kontor på jobb, små memo, kom-ihåg (räcker givetvis inte med digital kom-ihåg), telenr till intressanta personer och diverse ställen etc. Dessa jäkla postit lappar är rena miljöhotet, och jag bidrar sorligt nog till detta. Ibland när kunden i andra ändan dum, så ler jag bara, knyter mina fingrar kring den gula lappen och mosar den. På samma sätt som jag gärna velat mosa kunden.
Ibland rullar ihog dem för att sen underhålla mig med att vika dem så långt som möjligt. Ibland när jag är hungrig så kommer jag på mig själv med att gnaga på postit-rullen. Förutom att dem stökar ner så förgyller dem där rackarna också min tillvaro. Men nog lika bra att dem snart är slut och att jag är alldeles för lat för att ta hissen ner till kontorservice på ettan för att fylla på lagret..



Jag är ingen businesswoman.


Jag har alltid skrytigt med min sympatiska säljförmåga alltid funkar, blir man vän med kunden är vinsten nästan hemma. Man bygger upp ett förtroende, tjing-tjing.
Men det är på jobb det, men agera businesswoman i mitt privatliv, där är jag ett stort skämt. 
Innan i tvättstugan; 
"Du som är Veronica?" 
"Ja." 
"Du med det tomma vindsförrådet" 
"Eh ja jag har pratat om det med din fru om jag inte minns helt fel" 
"Ja, har du funderat på vad du vill ha för det" 
"Eeh..alltså, jag har ingen aning" 
"Jag har ju ett pris i åtanke" 
"Okej?.." 
Tystnad
"Men om du inte vill ha något så är jag inte den som är den" 
"Ha ha.." 
Tystnad.
"Ja ger 300 kr för magasineringen i månaden" 
"Okej!"
"Ska vi säga 150 kr/mån så slår vi till på en gång" 
"Visst, det blir jättebra.." 

Jag ser det som såhär, jag visste inte ens om att jag hade en vindsförråd och nu får jag 150 kr i månaden.
Hade säkert kunnat få mer, men jag är helt enkelt för snäll.  
Förresten drygt att tvätta. Nu ska jag promenixa bort till Coop, ikväll blir det chickennuggets, med ris och currysås. 




Vilken dag!


Kom hem för en stund sedan, spenderat hela dagen med hos bror och fru. Där det först rådda kalas, underbar släkt den där Melchert. Lilla charmtrollet Idun var nog dagens sötaste med sina runda röda kinder.
Hennes pappa Maximilian har jobbat på T-H i 10 år så vi utbytte en hel del åsiker (läs prata skit). 
Efteråt gick jag och Lovisa en lång runda runt hela pildamsparken, härligt med lite tjejsnack. När vi kom tillbaka lagade jag och brorsan mat. Så varit en massa mys! Kanon lördag helt enkelt. 

Tittat på slutet av melodifestivalen och kan inte låta bli att le åt att Carola bara gick till andra chansen. 

Nu ska jag lägga mig och En spricka i kristallen av Cecilia von Krusenstjern. Verkar spännande! 

Godnatt! 



Lördag!



Då var frukosten+vitaminerna intagna och jag är strax. Alldeles strax. Redo att bege mig till malmö. 
Jag tappar förövrigt oroväckande mycket hår, vilket skrämmer mig. Jag tappar alltid en del under vinterhalvåret men inte såhär mycket. Vore rena mardrömmen att bli tunnhårig, vilket tyvärr ligger i familjen. 
Kanske på tiden att jag börjar vårda min kaluffs lite bättre. Tips om bra hårstärkande tillskott mottags gärna. 


199859-42

Blev blommig Miss Sixty klänning idag. Oldy, men en av mina favoriter i garderoben. 
Får mig att känna mig sådär lagom helylle-aktig. Ha ha.. 

Trevlig lördag mina vänner! 



Godmorgon!


Anledningen till att jag redan är uppe, är att gårdagen blev väldigt lugnt. Hoppade erbjudande att hänga med arbetskollegerna ut, itstället umgicks jag med brorsan och somnade direkt efter lets dance. 
Så jag hann inte ens äta mina polly, därför sitter jag och knaprar nu. Verkligen sunt beteende! 
Jag ska givetvis äta riktig frukost om en stund, men först höppa in i duschen. 

I eftermiddag blir det kalas, en höggravid Lovisa har fyllt år så det ska firas. Bara 2 veckor kvar tills knytet anländer. 
Jag är mäkta nyfiken vad det är för en liten krabat. Eller 5 kg och 48 cm lång är kanske inte så litet? 





Valentinesday.


Vore med all sannolikhet blivit en fantastiskt dag om det inte vore så att jag plågades av dumma magsmärtor större delen av dagen. Idag fick sig Malmö ett smakprov på våren, o där satt jag vid mitt kontor och suckade. Högt. 

Åter till rubriken, det är väl idag då alla blir lite extra kärleksfulla?! På tåget satt var o varannan med en inslagen bukett, kunde inte låta bli att tjuvlyssna på damerna brevid som pratade om chokladpralliner, "rosa bubbel" och tipsade om lämpliga maträtter. Laxkotlett med örtsås med massa creme fraishe lät inte alls lockande,nejtack fick bli take away..
Jag inget big fan av detta kommersiella jippo om vi säger så. Så jag låtsas helt enkelt som om det vore vilken annan dag som helst.. 

När jag såg att jag hade ett missat samtal från ett gammalt ragg kunde jag inte låta bli att skratta. Högt. Givetvis började jag omgående spåna..
Antingen, a) han ringde fel. b) han hade köpt en ny bil och skulle fråga hur mycket vi tog för att försäkra den c) han ville helt enkelt dela med sig lite kärlek dagen till ära ;) Hard one huh?! Svaret får nog bli osagt då jag är en mes och inte vill ringa tillbaka. P lyser däremot med sin frånvaro. Tyvärr. 







Finally!


Äntligen är vårt hederliga Grey's tillbaka, kanske bara jag som är old fashion och tålmodigt väntar till säsongsstart :) 
Egentligen är jag galet trött, så pass att jag ser dubbelt o måste ha glajjorna på mig. 
Dagen har känt otroligt tung, är väl nere i en liten svacka. Men man kan inte alltid vara på topp : ) 

Nej, nu åker cola lighten fram, för jag vill inte till något pris missa Grey's. 



Sanslöst!


Hjälp, vad jag är trött! Det borde inte vara tillåtet att få jobba kl 9-18.30 på en måndag. Imorse hade jag EPS-möte med chefen idag, var oense om en del haha. En det är mest jag som är så jäkla kritisk mot mig själv. 
Vissa punkter hade han t o m satt mig som rolemodel, lite smickrande.
Och vad som är lite trevligt är att jag får årsbonus, inte så mycket som 10% dock. Utan det är först 3 månaders karens, men kanske 2-6% beroende på om T-H haft ett bra eller dåligt år. Hursomhelst, så är det inte helt fel :) 



Jobbfling..


Är bra underskattade :) 
Säg mig, varför känns sånt som är förbjudet, så spännande? 







Irriterande!


Många stör sig på särskrivning, jag stör mig på amerikanska. Check (cheque), color(colour) eller catalog(catalogue)..
IIiih sånt gör mig galen!! 





Min söndag!


Precis kommit hem från mina pears, där jag ätit god middag och försökt lära min lilla syster hur man lägger en snygg make. Söta Michelle har nämligen kommit till den magiska åldern 13, då man gärna exprimenterar med smink. 
Jag står dock inte ut med att hon använder vit ögonskugga och en massa kajal och skit, så jag gav henne en lektion :) 

Varit superhärligt vårväder här i lund, stadsparker var översvämmad, med lekande barn, joggare, powerwalkande tjejduos och kärleksfulla par. 

Väntar på att min hemtelefon ska vila klar på laddning så jag kan ringa tillbaka till dolls. 

Förresten, så går jag på Cola-lights avvänjning. Fick nog helt enkelt, inte hållbart att dricka minst 1,5 liters flaska om dagen. Droppen var när jag kände extremt sug på jobb. Det är rena giftet, har ökat mitt sockersug till max. 
Nej nu får det vara nog, blev 2 små glas igår och enbart en burk idag. Fast jag har inte öppnat den än :) 





Tystheten gör ondast..


Det hade kännt bra mycket bättre om du hade skrikit och skällt på mig. Eller skickat något hatiskt meddelande.
För då hade jag vetat att du bryr dig. Men noll-respons, gör så mycket ondare..
Känner mig hemsk! Vet inte hur många ggr jag har sagt f ö r l å t?!
Jag vet om att jag är världens fegis som inte ringer. Samlar mod till att göra det ikväll.
Med all sannolikhet kommer han säkert bara skratta bort allting och jag har haft denna ångesten helt i onödan.
Isåfall är det han som får en utskällning :)

Just nu är det familjen, polly och lussan som gäller. Sen Melodifestivals uttagningen!



Veckorevyn ger mardrömmar..



Igår när jag var hemma hos min mamma bläddrade jag igenom min lillasysters veckorevyn, ägnade ingen större intresse åt den, men kunde ungå att läsa om en tjej som hade fruktansvärda ärr över hela vaden. Detta måste ha varit grunden till min mardröm inatt. Minns bara att en nära vän till mig i drömmen hade drabbats av en jättelik tumör i magen, utåt sätt såg hon höggravid ut. Fast tittade man på magen, så såg det supergroteskt ut med en massa synliga blåa blodkärl. 
Hursomhelst fick det hela ett lyckligt slut när hon med hjälp att strålbehandling blev av med tumören. Minns mest att jag bara vara imponerad över hur superslimmad hon helt plösligt hade blivit. Drömmar är bra lustiga! 

Jag och min stora mun..


En av mina stora svagheter är att jag har en viss förmåga och berätta saker som jag inte borde. Oftast sker det så snabbt att jag inte ens hinner reagera att jag berättade det. Det rör sig oftast bara oskyldiga saker, hemligheter låser jag förstås in så att jag inte ens i min största sinneförvirrning skulle berätta..
Det här är andra gången som det sker på en kort tid, då personen i fråga konfronterar mig, att jag inte lär mig?! 
Först var det om att Hannah var gravid, som jag råkade berätta för min mor. Inte helt bra, då hannah själv givetvis ville berätta detta, att min smarta mor sen dessutom skickar iväg ett mail till "mormorn till bebisen", "En viss fågel viskade i mitt öra att du skulle bli mormor, vad roligt!". Sen fick jag skämmas och be Hannah tusen ggr om ursäkt. 
Tro inte att något liknande hände i natt, "Jaha..du kunde inte hålla tyst nej ;)", "Träffade L på en fest, och hon berättade om .. detta kan hon omöjligt veta om du inte berättat". Hoppsan! Ja, jag hade berättat för L, som är en kollega, och god vän. Men inte trodde jag att hon skulle berätta det för honom. Var på afterwork hos Gustav, då jag råkade slinka ur mig det. 
Nu skäms jag more than ever. Erkände att jag möjligtvis berättat, kom nån lam bortförklaring. Vilket följde 3 nattliga samtal, som jag givetvis låtsades inte höra..
Blir arg, arg på mig själv. Kanske något besviken på L, men det var förstås dumt av mig att berätta. 

I fortsättningen sätter jag en knut på min tunga..

Ålrajt!


Härligt med sovmorgon, härligt med fredag, mindre härligt att jobba till kl 20 ikväll. Alltid något :) 
Ätit keso och skinkmacka och nu ska är det uppdrag "fredagspepp" som gäller. Efter jobb ska jag nog åka hem till mams och mysa, hon måste ha jäkla beslutsångest idag - Lets Dance eller Melodifestivalen?! 
Men jag tror inte hon sviker sin favoritbonde i första taget..

Trevlig fredag på er! 



Jobb!


Då var det snart dags att promenera till Centralen och ta tåget till malmö, som alla andra dagar, fast något senare. 
Känner mig måttligt road av att jobba kväll. Igår låg jag tio-i-topp-listan för bäst försäljning i Februari (av cirkus 170 st), passar på att skryta och njuta av rampljuset, med tanke på att det knappt gått en vecka på Februari. Nästa vecka har toppsäljarna med all sannolikhet puttat ner mig. 
På tal om försäljning hade chefen en hel del roliga siffror för 07, som han använde för en liten frågesport efter veckomötet igår. En av frågorna löd "Under 2007 såldes 2 st Lotusförsäkringar, vem var det som sålde dessa - Terry, Sebastian eller Veronica" 
Då jag knappt vet vad en Lotus är så var jag tyst, men det var tydligen jag :) Många imponerande blickar från mina kolleger, medan jag bara satt där som ett frågetecken. Tur att google finns, det är visst en väldigt fin (och exklusiv) bil. 


199859-40




Kommunikationsproblem..


De senaste dagarna har jag haft en hel del roliga diskussionen med norrlänningar (skoter säsång ). 
Ena dagen var det en lång diskussion om samer, renar och denna norrlänning var väldigt beklagande och varnade mig för att samerna snart var nere i söder. Förstod tyvärr inte hälften av det han pratade..
Igår var det ännu en norrlänning men han verkade inte ha samma problem..
- Har ni problem med vilt där du bor?
- Problem? Njeej..
- Inte? För du saknar nämnligen ett viktigt skydd på bilen, vilket hade reduserat din vagnskadesjälvrisk om du hade kolliderat med vilt. 
- Haha kolliderar jag med vilt så är det väl bara att kasta renen i kofferten och köra..
- Jag tänkte mer på skadorna på bilen..

Härliga människor det där, ingen stress alls. Min söta farmor i Kalix pratar så väldigt långsamt, men jag har hört att det är typiskt kalixbor :) 



Only reason!

199859-39

To watch Gossip Girl, is this cute Penn Badgley, known as Dan Humphrey. 
Yes, New York-brats med läckra kreationer och en jäkla massa intriger är väl inget nytt?!
Nej men tackar för denna sötnos, på återseende nästa onsdag..



Tisdag.


På min första sovmorgon på många dagar gick jag givetvis upp kl 05 i tron om att jag började kl 07. Men tur i oturen så checkade jag mitt schema precis innan jag skulle bege mig där det självklart stod att jag började nio. Great! Det var bara att kasta av sig kläderna och hoppa ner i sängen igen : ) 

Nu sitter jag nerbäddad i sängen, Fröken Gynning kvittrar i bakgrunden. Men nej, jag orkar inte titta på det. 
Äter digestiv kex och läser mail. Snart dags att säga godnatt..







Kärlek!


Blev alldeles lycklig i hela kroppen innan när jag pratade med min kära vän Filippa i Stockholm. 
Hennes pojkvän hade nämligen gått ner på knä på Australian day(deras 1 års dag) och friat. Åååh! 
Dem har visserligen bara varit tillsammans i ett år. Men känns det rätt så..
Att hon dessutom beskrev sig som "kärlekssjuk", sådär lycklig att det pirrar i magen och man är alldeles skakig.
Vad var det jag sa om bröllopsklockorna? :) Jag som annars har mycket åsikter om allt, har bara bra saker att säga om det här. Visst ska man inte stressa sig in i en relation, men kärleken kan få en att göra galna saker och ibland måste man ta risker. 
Men att det blir bröllop så här fort beror givetvis mycket på att det är det ända sättet att dem ska kunna vara tillsammans i Sydney. Är nämligen ingen lätt process att få uppehållstillstånd, o hon har dessutom haft både working holidayvisa och studentvisa.  

Så nu ska jag börja spara pengar så jag får vara med på bröllopet, vilket med stor sannolikhet blir på Australian day nästa år : ) 




Skogspromenad!


Efter jobb kom min kära bror, hans höggravida fru och deras söta hund Gaudi och hämtade mig. Körde inom och hämtade Lovisas mor och körde sen ut till skogen. Blev en långpromis och massa prat. Supermys! Var bitande kyla (jag var väl påpälsad), men stålande sol så lite vårkänslor fick man allt :)
Efteråt blev det tea och mackor med brieost hemma hos Eva. Nu är jag hemma hos mina föräldrar luktar ljuvligt, kyckling och mammas urgoda sås. Men hjälp, jag är fortfarande mätt efter lunchen..
Nu kom min söta kusinbarn Luciano och Antonio inspringande. Jag är så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen, men med dem vilddjuren så lär det inte bli en lugn sekund.




Söndagsmorgon


Här sitter jag på kontoret, alldeles tyst och lugnt. Inte en människa och endast fått 2 samtal sen kl 07.
Sakta, sakta börjar Malmö vakna till liv, det börjar ljusna och nere vid centralen ser man en och annan människa (utsikt över kanalen och malmö centralstation). Jag har hunnit dricka 2 kopparvarmchoklad, i hopp om att bli pigg.
Går inget vidare bra, känner mig segare än en zombie. Snart börjar nog folk trilla in.
Jag kan iaf glädjas åt att jag slutar redan kl 12. Ska försöka undvika att åka hem, för då vet jag om att det kommer sluta med att jag lägger mig och vilar en stund.
Blir nog att jag åker direkt hem till mina föräldrar, där det blir söndagsmiddag med kusinerna.

En glad Veronica..


Nu är det lite mer liv och rörelse på kontoret, jag har fått mat i magen och vaknat till liv. Lunchade med Fredrik för en stund sedan. Mycket trevligt, vi började ju på T-H samtidigt och inte setts särskilt ofta iom att vi sitter på olika avdelningar.

Dagen har gått väldigt snabbt och snart ska jag hem och fira lördag. Så behöver jag ens säga att jag är glad?!

Ensam på kontoret..

Godmorgon,
De flesta av er ligger säkert och sover just nu, och vissa av er har precis kommit hem, själv kom jag till jobb för drygt 15 min sen.
Verkligen läskigt att komma hit o det är alldeles nersläckt och tyst i huset (nu pratar vi 4 våningar och jobbar ca 400 st här), Fredrik kom precis in så helt ensam är jag iaf inte.
Känns så meninglöst att vi öppnar så här tidigt, för dem första samtalen brukar inte komma förrän vid 8 tiden. Suck! Jag är iaf så trött att jag är illamående och vill bara hem o krypa ner i min säng igen.



Tråk-Fredag!!


Då var det sista dagen på "min helg", imon är jag back in business och har en lååång arbetsvecka framför mig. 

Om det inte vore för det vidriga vädret, för att jag har suttit i telefonkö och haft allmänt trist större delen av dagen, så hade det säkert varit en toppen fredag. Fredagar brukar ju vara mina favoritdagar annars. 

Nu ska jag fortsätta med städningen och sedan ge mig ut i regnet. Härligt!!