MQ och lördags-mys..


Då var det helg..igen. Tiden går tokigt snabbt.

Åkte hem till lund direkt efter jobb igår, åt gott, tittade på lets dance med min mamma. Vid tio började mobilen pipa så fick ta o köra in till malmö för att hämta min motorola laddare. Körde förbi zack o umgicks med honom en stund. Trevligt trevligt!

Upp tidigt imorse, jobb på Nova. Relativt roligt förutom att jag missade en underbar vårdag, hade helst suttit på en uteservering o druckit iste och njutit av 25 gradiga värmen. Var riktigt lugnt så både Emelie och Hannah gick hem, när jessica gick vid halvfyra satte ruset igång. Så jag o Cissi fick slita en hel del. Och vid fem så var jag genom slut.
Tröstade mig med att köpa en ny kjol och 2 nya BH-linne(måste ju ta vara på min rabatt). Jag är ett big fan av dem linnena.

Imorgon är jag som tur ledig (om inte emelie fortfarande är sjuk)

Fick precis reda på att jag får välja vilken lägenhet jag vill ha. Haha. Vilken lyx att få förtur!

Nej nu ska jag åka in till malmö o mata emil o gosa lite med honom sen blir det mys.

Veronica

Tänk om det alltid kunde va så bra..


Aaah vilken dag..

Vaknade kl sex med ett skutt, efter bara några fjuttiga timmars sömn. Huvudvärk o alldeles yr. Bara upp o göra sig i ordning o piffa upp sig.
Stämning på jobb var verkligen på topp, alla var superuppklädda o fina. Ballongvalv på varje våning, extra bemanning, bjöds på pastasallader och Red bull-tjejer som gick runt o delade ut förfriskningar (vilket verkligen behövdes).
Och är faktiskt nöjd över min insats sålde bl a en villa o lyckades även bredda på kunden, klarade tidigare "rekord", så jag fick en ros och diplom : )

Över till gårdagens bravader, bowlingen var riktigt skoj. Fick en hel del strikar om jag får skryta lite, och Gustaf var imponerad över min "harmoniska bowling stil" haha. Eftersom vårt lag vann, fick vi varsitt proppfullt påsk-ägg.
Framåt tio tiden fick Sebastian och Lovisa ideen om att gå till Indigo och jag och Hani var inte sena att följa med. Riktigt rolig show, sebbe var även med i ett nummer som "Carolas" assistent. Helt plösligt var klockan tok för mycket..så sebbe o jag hade följe hem. Riktig trevlig kväll helt enkelt!

Börjar först nu känna av tröttheten. Ska nog försöka gå o lägga mig relativt tidigt ikväll.
Imon ska jag hem till lund och lördag blir det att jobba på MQ Nova.

LYX!

Njöt verkligen när jag fick lämna TH redan kl 14 och få gå ut i det härliga vädret. Har i stort sätt bara haft konto-uppdag och Bilar/MC hela dagen. Måttligt roligt!

Hade verkligen velat sätta mig o ta en glass, men ingen kul att sitta där ensam och alla var himla upptagna (..får ta en ur GB boxen istället).
Skulle bara inom Åhlens för att handla strumpbyxor, men blev även ett par vita converse (low cut) och en ny plånbox. Men jag hade mammas godkännande : )

Lägenheten är klar så på fredag ska jag få titta på den, och sedan är det inte lång tid kvar till inflyttning. Jippi!

Precis ätit lite, ska fixa mig i ordning o sedan ge mig av till Big bowl för 2 h bowling. Var lite tveksam till mitt team i början, men allihopa har visat sig vara supergulliga så det kommer nog bli hur kul som helst ikväll.
 Ingen tvekan på att lag 2 kommer att vinna!  

Skratt-sjuka!


Påmindes idag om hur jäkla snabbt tiden går..i min lilla värld så var det bara någon månad sen jag lämnade Sydney-pulsen och kom hem. Idag slog det mig att det nästan är ett halvår sedan!
Men till sommaren då ska jag träffa mina underbara flickor. Tok längtar! "veronica, jag har tänkt på dig hela morgonen!"  Bara för söt, så jag var tvungen att ringa upp o precis som när vi låg på min säng i Elizabeth Bay o nästan dog av garv. Så skrattade jag hela vägen till jobbet imorse..Inte pratat vid på flera månader, men den vänskapen som byggdes upp under det året består.

Slutade jobbet kl 19 idag, var något trött när jag kom hem. Tittat på House, får man ju bara inte missa.
Snart hoppa ner i sängen!

Imon slutar jag redan 14, vilken lyx. Kanske lite shopping hins med?! : )

Bowling med teamet på kvällen. Och så är det ToppenDag på Torsdag, outfiten är dessutom redan förberedd.
Måste ju slå alla rekord och vinna över Växjö så vi får en riktig rolig Vårfest den 20 April. Hoppas hoppas.. 

Lagom tråkig måndag!

Vad är det egentligen med mig och måndagar?! Vi kommer ingen bra överens iaf..

Var inte allt för kul på jobbet idag, tror att det är något fel på min jobb-mail, såg nämligen idag att flera kunder hade försökt nå mig (Växlen mailar) vilket jag inte kunde se i fredags. Dumt för där gick jag miste om en hel del bra sälj!

Lunchade med Karl på Saluhallen, tror dock det var spår i nötter i min mat för det kliad en massor efteråt.

Unnade mig lite solning också..hopplös e vad jag e!

Imon jobbar jag 10-19, härligt med sovmorgon men suck så lång dag.

Nu tycker jag att Eva o Magda kan bli klara med bokföring för jag vill iväg o handla mat.

Vår känslor..


Precis kommit hem igen (fortfarande i lund dock), vart först o handlade blommor på Plantatet. Körde sedan ute till Piletorp, så himla vackert där ute nu när våren är här. Lugnt o stillsamt, något par som hade picknick vid vattnet o flera hund-rastare. Planterade blommor o gjorde fint på mammas grav, hon älskade verkligen blommor. Så en dag som denna hade hon säkert stått ute i blomsterlandet, med jeansen uppvikta o pulat bland blommorna. Hon var alltid brun som en riktig chokladpralin. Min fina mamma. Jag ska iaf vara tacksam att jag har två mammor..

Nåväl nu börjar jag bli hungrig. Tur att maten är klar snart!
 

Glad i hjärtat!


Nu har lilla krabban Lussi äntligen vaknade o är redan fullt bus här hemma. Han ville tvunget sova hos mig i natt. Han o hans anka (pato), usch det gosedjuret har verkligen gjort sitt. Den lilla skiten hade lovat sina föräldrar att lägga undan ankan, men när han skulle hit så smugglade han den med sig.

Söndag brukar vara sån ångest dag, helgen över o man är trött o känner sig sliten. Men inte idag!
Igår kväll körde jag min kusin o hans fru ut till hardeberga, dem hade champagnen i högsta hugg. Haha skulle ut på middag hos min bror och sambo. När jag kom hem så var jag fortfarande rastlös. Körde in till malmö, tittade på Förortsungar med Hannah och Theo. Längesen jag såg en svensk film , men man blev glad i hjärtat som Theo fint uttryckte sig.
Göra mig i ordning sen ska vi bege oss ut till Nova till Plantatet och handla blommor o sen göra fint på gravarna.

Nej nu får jag nog underhålla Berra!

Underbar Lördag!


Så härligt väder! Känns som vintern är förbi, vill bara gömma undan min kappa långt in i garderoben.
Och nu har jag all anledning att göra det! : )

Hade lovat mor min att följa med ut o handla byxor, men självklart slutade med att jag hade händerna fyllda med kassar. Dagens fynd:

Mönstrad Kjol (Topshop) 
Långt halsband med beight hjärta (Topshop)
Röd Vårjacka (Sunshine, MQ)
Gul kortärmad skjorta (Sunshine, MQ)
Vit Adidas zip-hood med guldiga streck (Sport butik)
Vid svart topp (HM)

image8

Måste ju utnyttja min 30% personalrabatt på MQ. Är även fullt medveten om att det är silver och inte guld som gäller i vår, men jag hade en grå/silver period i höstas o föredrar guld. Så de e så!

Precis ätit tacos med familjen o busat med Lussan, som sitter här brevid mig på sängen med sitt lördags godis. Ikväll ska jag nog stanna här hemma, eller hem till Hannah. Får se..

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Veronica



Peter alexander tonight?!..


Är totalt såld australiens pyjamas-kung Peter Alexanders nighties. Hittade till slut hans butik i Sydney, resulterade i ett par röda sov-shorts till mig o ett par baby gröna/rosa med spets detaljer till dollan. Kanske inte världens sexigaste men sååå supermys. Ångrar att jag inte köpte fler, för när jag tittar på hemsidan finns det så mycket sött.

www.peteralexander.com.au

Vill ha en vit ziphood från Adidas med guldiga streck. Någon som vet var man kan köpa sådan i Lund/Malmö?
Nej nu ska jag hoppa i säng, upp tidigt imon.

image7

Även en helt del fint för honom..

Äntligen helg!


Ooh! Im certainly enyoing it..

Precis kommit hem till min föräldrar o sitter här på min lill-sis nyinredda rum, något fint måste jag påstå. Förutom den vita sängen gå allt i ljusgrönt, o smälter in med de mossgröna väggarna. Supermys!

Jobbig dag på jobbet, helt hes efter allt babblande. Men försäljningen ökade under eftermiddagen så jag kunde inte slita mig, utan jobbade frivilligt över. Haha! Helt tokig..men när sista samtalet var en envis norrlänning. Inte för att dra er norrlänningar över en kamm, men visst var diskussionen om hans scoter. Men han blev iaf nöjd till slut o jag bestämde mig för att stänga av datorn. Fick förresten riktig rethosta under ett samtal, tårarna rann o rösten dog nästan. Kunden måste ha trott att jag hade kommit i målbrottet!

Ne nu ska jag var lite social med mina föräldrar var ju ett tag man träffades. Ikväll blir det bara mys, lets dance, after eight o cola light. Imon ska jag shoppa, bestämde jag mig precis för..

Ingen jäkla välgörenhetsorganisation..


Blir så trött, mest suttit o dividerat med en massa nutshead hela dagen. Visst jag e serviceminded till max men när personer sitter o gnäller över hur vida deras försäkring kommer att gå i annulation p g a obetald premie. Suck. Det tar ju förhelvete 14 dagar efter påminnelse innan den upphör! Borde skämmas över att ringa sista dagen o sen tycka att jag inte har någon medmänsklighet som inte vill ge uppskov.
Och 5 kr ökning, hur orkar man ens bry er?!..aaaah. Mitt tålamod är över för idag. Sådär behövde få ur min aggressation!

Nu ska jag äta lite, ta en snabb duscha o sen leka med Fredrik.

Fredag imon härligt, ska nog åka till lund o umgås lite med familjen.
Tisdag ska jag skriva kontrakt för lägenheten, onsdag är det bowling med jobbet, torsdag är det ToppenDagen då då man även skall klä upp sig riktigt finklädd till jobb. Kul!

Ont ont!


Gör megaont i halsen. Störigt om nått!

Bara vilat hela kvällen. Precis tittat på House, rå som få men jag tycker om honom ändå. Prioriterar t o m honom framför DH, hah men de kan bero på att jag redan har sett den säsången. Alldeles strax krypa ner i sängen, funderar på att ringa alex. Humm kl är drygt 8 am i Sydney så han är säkert i skolan. Nåväl får bli en annan dag.
Filippa den lilla fuskisen är på Nya Zealand..Hoppas att du har det roligt där borta. Fast att jag är fruktansvärt avundsjuk!

Nighty night..

Dagens..


Frukost: Fil med jordgubb/yoghurts musli.
Outfit: Grönrandig kofta(MQ),svart linne(MQ), svarta jeans(Butik i Sydney) o svarta ballerina(Håkansson)
Onyttigt: Mintchoklads cookie
Telefonsamtal: Mamma (standard efter jobb)
Låt: Bloc party-Compliments och kikade även på Steph Mcintosh- Mistake, bara för att Ben (Orlando Bloom look alike o även designat kollektionen om ni skrollar ner) är med o är så ruskigt snygg. Steph är förövrigt känd från australiensiska såpan Home and Away.
Insats: Städade mitt kontors-skrivbord o fyllde på med kuvert o annat
Sms: Fredrik (ja du dominerar nog i min sms-inkorg)
Leka-med-ödet: Åt pesto-pastasallad, fast att jag är fullt medveten om att det innehåller jordnötter.
Lyx: Solade 15 min efter jobb

..nej nu ska jag ta tag i disken,sedan hoppa in o ta en lååång dusch, sen plugga lite o slutligen lägga mig på soffan. Imon gäller det! Bara tanken gör mig nervös!

Suck!


Lunchen är precis avklarad. Haha låter nästan som det vore besvärligt. Nedå jag o fanny var på en mys-cafe på stortorget, åt en god pesto pastasallad med sweet and chile kycklingfile, och en cookie till efterrätt. Mums.

Nu var man tillbaka på Bojen, såg precis mitt schema för nästa period. Suck åter suck. Fick inte ens möjlighet att önska, så jag fick skitpass såsom 14-21. Och 12-21 på en FREDAG!! Aah. Ska nog klaga hos trafikledningen.

Igår hade jag förresten en sjukdag, jag kände mig både superförkyld, yr o illamående. Åt piggelin o hade ganska tråkigt. Fick åka med till Hörby också, hämta firmabilen så jag fick köra den andra bilen hem..snäll som man är.

Nu väntar jag på att coachen ska komma, så jag vet vad jag ska göra. Har haft kundmötesutbildning hela förmiddagen. Lagom tråkigt!








Gårdagens bravader!


Alldeles riktigt! Idag mår jag verkligen vad jag förtjänar. Frågan är bara var det värt det?!

Började kvällen på Wallmans, mycket skratt o drinkar. Begav oss vid halvtolv snåret till Moosehead på Lilla torg där det blev drink o prat. Mysigt ställe! Efter lite dividerade blev sista stoppet Mazarin. Där det blev tok för många drinkar o tequila. Var kul, förutom att veronica alltid ska klanta till det..men men.
Fick skjuts hem av robban vid 4, som körde lite för snabbt så vi blev stoppade av civilare. Hoppsan! Men dem var snälla så det blev iaf ingen böter. 

Imorse blev man väckt av en riktig sångfågel(läs gaphals). Du sjunger bara för vackert eva. Haha. Då var kl bara 10 dessutom. Hon ska vara glad att jag har ett otroligt bra morgonhumör. Efter en lång dusch blev jag en aning piggare.

Om en kvart ska jag tvätta, sedan blir det att promenera bort till ica o slutligen gå till hannah.

En sak är iaf säker, imon kommer jag komma till jobbet o vara allt annat än utvilad.


Man lever bara en gång!


Glöm inte det..

Gårdagens utgång blev slagt, energi at the club med heaven and hell tema. Relativt kul. Trist att många killar måste vara så jäkla påträngande. Jag, Hannah, johan o comp dansade iaf och hade skoj fram till småtimmarna.

Sov riktigt länge idag, härligt! Råkade visst somna med smink o allt igår, men konstigt nog såg man inte ut som ett lik utan det såg nästan ut som igår. Herr Bakfull kom inte heller och hälsade på, vilket jag är bara kan tacka för. Kom hem vid 15 tiden, varit på plantaget o handlat blommor o lite annat.
Blev kyckling a'la eva med fullkornsris, majs och rödvinssås. Yummy!

Nu blir det snart utgång. Fast mer sofistikerad sådan idag. Eller vem vet?! Lutar åt lilla torg.

Kommer vara helt död på måndag, men den dagen den sorgen.

Nej nu är det tid att bege mig!

Något uttråkad!


Fredag eftermiddag o superfint väder ute o här sitter jag..de flesta här på kontoret har börjat gå hem. Hade möte med coachen för en stund sedan, lutar åt att jag ska jobba ensam från nästa vecka. Men jag ska fundera på det över helgen.

Dagen har inte varit så spännande, utringning på kampanjen och Zoran har försökt lära mig om aktier. 

Nu vill jag hem, städa, fixa i ordning outfiten o sedan ge mig iväg till Hannah.


Chokladbrun.


Vissa jobbar på kroppen inför beach 2007, veronica jobbar på brännan. Skämt o sido. Men mest sanning.
Vill ju va brun o fin. Desto värre är det bara magen som vill bli brun, resten av kroppen får nöja sig med att vara kola färgad. Snart helg. Ja ja jaaa!

Snart är min utbildning över,nästan flygfärdig som min kära coach kärleksfullt uttrycker det. Fasar lite, satt hos supporten idag. Hade en liten diskussion med en bankman som försökte lura mig..
Inger var verkligen super gullig, gav dock ingen vidare feedback. Eftermiddagen var jag hos Benji, där jag inte fick annat än feedback. Uppskattat han är sjukt pedagogisk dessutom. Snart känner jag alla på TH hah. Högsta hönset (alias chef över privat sektionen) hade en timmes lång presentation av sig själv och verksamheten på eftermiddagen. Satt över en hel kvart av min lediga tid. Fredag imon, då jag även skall ha möte med coachen. Uhoh!

Och imon då ska jag festa som aldrig förr..tok förlänge sen.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen!


Baby-noja


Var inne på Zara idag och köpte en urgullig vit dräkt till Bianka. Vit är kanske inte världens smartaste färg till en liten bebbe. Men det var bara så söt. Det värsta med zaras babykläder är att dem är i helt opraktiska material..som jeans o sträva material. O sedan bollero o grejer. Det är ju bebisar, dem ska ha mysiga kläder på sig. Åååh vill också ha en liten bebis.

På tal om bebisar så ska min ena handledare bli pappa, medan jag tog samtal satt här där o läste exhalterat i sin bebis bok. Verkar vara rena babyboomen på TH ser gravida magar överallt. Och samtliga av dem verkar ha extrema humörsvängningar. But i think they'll pop soon, like my dear emauel would say..

Ursäkta för gårdagens sentimentala inlägg. När jag är trött flyger tankarna bara iväg.

Förresten, över till något betydligt roligare, för mig iaf. Om 2 veckor ska jag skriva kontrakt för min första egna lägenhet. Iiih. Den är dock inte klar än. Men snart. Och jag har blivit lovad en tvåa. Kan knappt bärga mig, ska bli så kul att inreda o fixa i ordning den. Och min kära johnny har lovat att hjälpa mig.

Nej nu ska jag slänga mig på soffan o titta på DH. Upp tidigt imon för jag måste gå på veckomöte redan kl 8.15.

En tanke..


Till min lilla mamma..

Måste ta mig ut till dig någon dag. Plantera lite blommer som kan slå ut framåt våren. Nio år har snart gått,läskigt vad tiden går snabbt. Livet gör sådana drastiska vändning. Att saknaden aldrig skulle försvinna insåg jag för längesen, men med tiden har man accepterat det. Du skulle aldrig få se mig växa upp..
Tänk om du bara kunde komma tillbaka så bara för en liten stund. Så mycket jag skulle vilja säga dig. Hoppas att jag har gjort dig lite stolt iaf.

Lätt att bli materialistisk. Men vad betyder egentligen allt det där? I n g e n t i n g. Tanke som slår mig ibland. När sådant händer inser man helt plösligt hur betydelselöst allt sådant blir. Visst man kan tycka det är orättvist att den personen som betydde allt för en bara rycktes bort. Men jag hade ändå en familj som fanns där när livet bara kändes meningslöst. Men när saknaden blir för stor så tänker jag alltid på alla fina minnena, för jag fick trots allt 12 år med dig. Och jag vet att du finns hos mig hela tiden.

Oj vad personligt detta blev.

Nej nu ska jag krypa ner i sängen. Ibland önskar man att man bara kunde stänga av tankeverksamheten.

Meet cute..


Haha vi båda satt där med varsitt töntigt leende på läpparna genom hela filmen, feel-good filmer är underskattade. Mitt ena öga grät (berodde dock på att jag låg på sidan) och jude laws brittiska accent är sjukt sexig. Visst är det inte de minsta realistisk, men hur kul vore det då?!..nog med drama, thriller etc. På en söndags kväll efter seriöst prat då finns det nog inget bättre än en härligt tokromantisk chickflick.
The Holiday var en perfekt sådan!

Tack för ikväll..jag har saknat dig!

Nu kallar sängen! Nighty night..

The worrying kind!


Mys i Lund igår. Känns som det var en evighet sen jag var ute o festade, utan umgås mest med familjen när jag är ledig. Mamma hämtade mig i malmö vid lunch tid, åkte till Burlövs köpcentrum, lite variation behövs ibland. Meen jag föredrar Nova. På eftermiddag åkte jag till Brossan o Lovisa.

Melodifestivalen igår har väl inte undgått något. Är inget vidare Ark fan i vanliga fall, men bara av att titta på honom så blir jag glad o låten är skön. Men Sanna var nog mest schlager och måns hade nog kommit långt med sin charm. Dock lite besviken att inte Carola fick sjunga evighet. Jag tycker att jag har torr humor, men jämfört med Look så framstås jag nästan lite rolig ju.

På tal om något helt annat sitter jag här o funderar över vad jag ska köpa för present till lilla Bianka(kusins barn). Har inte träffat den lilla krabaten än, men lär inte gör det denna veckan heller så jag får skicka det. Älskar att köpa bebiskläder. Inga Anna eller Johan i min familjen/Släkt, jo förresten Hannah( Sara Maria ) men där var dem vanliga namnen slut. Kusiner/kusins barn - Luciano - Antonio - Desteny - Oliver - Michelle - Lovis - Felicia - Miranda och så lilla Bianka.

Ne nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag o mami bege oss till Malmö o titta på min mosters nya lägenhet.

En viss aussie kan..


Tousand Reasons är galet, färglatt och så somrigt. Med Ben Turner som head designer kan det ju inte bli annat än hett. Haha. För mig är detta riktigt aussie mode, passar liksom in på klimatet och i stilen ute i Bondi. Jag vill också ha sommar. Och vara brun. Och vara i Sydney..NU!!!

Lyssnade på Sneaky Sound systems-pictures imorse. Så Sydney! Ser verkligen framför mig hur alla på Hugos går loss till denna låten.  

199859-4199859-3

www.thousandreasons.com.au

Ledig!



Vaknade för en liten stund sen, emil förstod nog att jag behövde sova ut för idag har han inte hållt på att terra mig kl 6 på morgonen. Så skönt att vara ledig, ska verkligen inte stressa de minsta idag. Vilket jag annars är himla bra på. Ska äta lite frukost sedan hoppa in i duschen..försöka komma iväg till lund innan kl 12 iaf. Melodifestivalen ikväll, ska ses med mor min så jag e nog illa tvungen att heja på Lunds stolthet - Månsan. Han gick ju på Lars erik larsson så mams träffades honom varje dag "Sååå rar pojk". Tycker att det är ganska många bra biddrag i år. Är annars inte så mycket för schlager..

Ha en trevlig helg!

Jisses!


Vilken självkritisk människa jag är! Irriterat mig på detta hela kvällen. Otroligt. Verkligen gnager på mig. Vill bara stampa med fötterna och skrika hysterisk. Men vad hjälper det?! aaah!!!

Nej nu ska jag hoppa ner i sängen.

Tänk om man hade en hel simhall för sig själv, hur mysigt vore det inte om man släckte ner hela och endast lät ljuset från bassängen vara på. Pumpa ut the killers från högtalarna..flyta runt och bara njuta.

Gristårta..


Ström lärde mig ett nytt ord idag - gristårta ett annat ord för pizza?!
På tal om tårta så fick vi tårta av styrelsen idag, ingen grisaktig sådan utan med vit marsipan och stefan var alldeles exhalterad över att den var spetsad av Whiskey. På lunchen blev det ett nyttigt alternativ - Kycklingsallad med Lilian på ToMaten.

Suck. Hade en liten emotional breakdown efter jobb. Det jobbet lär ge mig magsår. Jag är nog bara extra känslig just nu, sätter ganska höga krav på mig själv..man kan ju inte lära sig allt på en gång det är ju bara att acceptera. min mamma lyckades iaf peppa mig lite med sina kloka ord. Vad skulle jag gjort utan henne?!

Massa tankar som susar runt där inne, svårt att få bukt med. Så jag ska allt lägga mig på sängen o läsa nya elle.

Och imorgon väntar en ny underbar dag..då jäklar!

En tapper rökdykare..


Är helt tom i huvudet, totalt genom slut. Helt plösligt var det jag som skulle hålla koll på allt och dem som känner mig vet om att jag inte är världens bästa när det kommer till att göra flera saker samtidigt. Man kan nästan tro att jag är en man?! Haha. Känner mig ungefär som en grönsak som har varit i ljummet vatten hela dagen..ja eller något. Var så nervös imorse att mina händer skakade. Men det gick faktiskt över mina förväntningar. Jag är nog ganska bra på att underskatta mig själv..

Avbröts mitt i min andra samtal av ett tjutande ljud. Försökte fokusera på vad kunden sa o ignorerade det så gott jag kunde. Visade sig dock vara brandövning, var bara att patrullera ut. Sprang ner för trapporna, där vi möttes av tjock rök. Usch. Men vi dök tappert igenom den. Haha. Visade sig sedan att vi inte skulle ha tagit den vägen, utan trapporna på andra sidan byggnaden..

Är för övrigt helt torr i munnen efter allt babblande. Daniel satt o hoppade i stolen bredvid mig när jag lyckade "vända" en kund. D v s att han först tyckte att den var för dyr o sedan efter lite bolagsjämförelse lyckade jag övertyga honom att våra villkor var snäppet bättre. Vilken härlig känsla! På tanke på att det var min första dagen i action så får jag nog vara ganska nöjd med mitt presterande : )


Ikväll blir det nog bara Kinamat och TopModel. Men först ska jag ringa till min lilla mor.





Dagens bekännelse(r)


Dagen gick relativt snabbt. Del 2 i kundmötes-utbildningen var något med givande, kanske för jag var lite mer vaken idag. Fick super ont i magen efter att ha tryckt i mig en kyckling bagel.
Eftermiddagen spenderades i det gråa teamet. Först hos Ann-Marie sann veteran, varit där i 26 år. Sista två timmarna satt jag hos David. Sanslöst söt. Haha. Han sa till coachen att jag skulle börja i deras team, att han kunde slänga bort alla killarna..sanningen är att jag ska sitta hos eliten d v s i det turkosa.
 Hans lugn var också beundrasvärt. Undrar faktiskt hur han kunde hålla lugnet fast han var omringad av 3 galna och högljuda säljare. Nog med smicker, han pryder förresten en hel del reklampelare runt om i landet i THs kampanj "Rätt Försäkrad".

Efter jobbet smet jag in på forum och solade en stund. Oerhört skönt för magen.

Nu är jag hemma :)

Börjar bli lite nervös inför imon, iiih pirrar i magen.

Ne nu ska jag hoppa in i duschen.

Psst.. köpte med mig lite blandgodis idag med. Ajabaja!

Sleepy!

ojoj trodde aldrig att denna dagen skulle ta slut,har så gott som halvsovit hela dagen. Fick behärska mig lite under förmiddagen, kundmötesansvariga Christian hade kommit ner från Småland endast för vår och 2 danskars skull. Han försökte gång på gång grilla mig med vassa frågor, som jag på något sätt lyckade snirkla mig undan. Oartig som jag var gäspade jag också ett par gånger. Det ända som fastnade var "Tänk positivt. Var optimisk!". Ja ett o annat mer minns jag nog också.

"Asiatisk" lunch med Lina på Forum, helt ok. Fast om det är okej att kalla det asiatisk vet jag inte..
Funderar på att börja träna där, men om man nu ska lägga så mycket pengar så kan man ju lika väl börja på SATS. Nåväl blir väl till att fundera på..

Busschaffören missade min busstation, fick gå flera hundra meter i ösregn. Måttligt roande. Men jag unnade mig lite godis, som plåster på såret :)

Fick precis ett efterlängtat mail från en viss person som befinner sig på andra sidan jordklotet. Satt här o skrattade för mig själv. Saknar heaps..

Funderade på att ta en powernap, men då kommer min nattliga sömn bli rubbat. Får väl lägga mig på soffan istället.

Misslyckad..


Haha. När det kommer till matlagning så är jag nog bara m i s s l y c k a d. Gör gång på gång tappra försök men det blir ändå bara..oätbart. Eller är det bara jag som är kräsen. Haha!
Har ju en mamma som är grym på matlagning att leva upp till. Men med grädde blir ju allt gott. Och jag försöker verkligen undvika sånt. Men åter till min wook - jag kan tyvärr inte skylla på något. Kött är nog inte mitt område, för jag tycker ju knappt om det. Mina kycklingrätter blir iaf goda : )

Jag och Eva var och hälsade på hos Magda och Emelie innan, bara en snabbis men det var ändå trevligt att se hur dem bor.

Precis varit o hämtat tvätten. Min näsa är alldeles iskall. Ska hoppa in i duschen. Sen blir det nog sängen upp tidigt imon ju.

Härligt!



Vaknade av att solen trängde sig igenom persienerna(..och att en viss liten bebis tryckte in en gosedjurs ödla i mitt öra). Om man bortser från det sista så var det riktigt härligt. 15 grader varmt i solen. MQ hade försökt nå mig, men i brist på batteri så var jag inte särskilt nåbar. Lite synd för jag hade gärna hoppat in i dag,dubbel lön ju. Annars har jag mest njutigt av min ända lediga dag..

Precis slängt in två maskiner tvätt och ska snart sätta igång o städa. Bäst att passa på för i veckan så lär jag nog inte orka. Laga lite wook har jag också lite planer på. Ikväll blir det nog bara till att slappa framför tvn.

Känner mig lite krasslig, stänk förkylning. Misstänker att Lilla Anten har smittat mig, Lussan var bara för söt igår, var på väg att gå in på michelles rum då stoppar han mig "Gå inte in! Antonio har bakterier"..

Kommer fram mer och mer, trist att det känns som jag inte känner dig längre. Falskhet är så vidrigt. Smutskasta andra bara för att själv framstå bra..jaja du får väl ha de på ditt samvete.

Nej nu måste jag sätta igång o städa!

Äntligen!


Jaha då var det dax för mig att bli bloggare också. Är ju himla bra på att läsa andra, så jag tänkte att det var på tiden att jag också blev lite aktiv..

Har haft en sån härlig känsla i kroppen hela dagen. Gjorde min MQ debut idag, efter ett ganska långt break. Men som jessica sa så har jag ju inte blivitt senil precis. Blev själv lite förvånad över att jag knappt hade glömt något. Flöt på riktigt bra, älskar lördags tempot adrenalitet pumpar verkligen. Mycket springande, och hjälpande. Längesen jag faktiskt var nöjd med mina prestationer, men under dem 6 timmarna så jobbade jag verkligen som en galning. Riktigt bra försäljning, uppskattande kommentarer från chefen och många tacksamma kunder vilket alltid är kul. Åh har verkligen saknat det..

Varit mys i lund hela helgen. Härligt härligt. Umgåts med familjen och busat med min kusins barn Lussi(luciano) och Anten (antonio) nu på kvällen. Ätit god mat, fick också ett infall och tog bilen och spontant hälsade på hos min kära bror och Lovisan. Dem har ju bytt falafel och storstaden mot landet och potäter, flyttade till ett supermysigt pepparkakshus för drygt en månad sedan. Massa prat och promenad i gummistövlar, med Gaudimon.

Över till veckan som har varit. Oj tiden bara försvinner. Redan inne i mars. Trivs bättre o bättre på jobbet för varje dag som går (ja, jag jobbar ju på Trygg-Hansa i vanliga fall). Hunnit med lite shopping, jeans och blå pumps. Ringde min kära vän Filippa i Sydney en dag på lunchen inte pratat på några månader, hon blev både förvånad och superglad. Härligt att höra hennes röst, hon är en riktig solstråle. Kommer hem i Maj, så framåt våren blir det till att åka upp till Sthlm. Måste ju gå på Lemon på söder som hon och sara pratat så mycket om. Haha.

image6

Annars har jag förätit mig på kycklingsallad. Testat på de mesta lunchställena kring stortorget/lillatorg. Och än så  länge är Rådhuskällaren favoriten. Saluhallen har också ett och annat, men desto värre luktar ens kläder inte för fräsht efter en lunch där. Njutbart vid Hansa är också en favorit.

Blev lite bio-mys härom dagen - Hannibal Rising. Inte rekommendera för er som mig är lika känslig som mig, ville helst bara gå ut från bio och spy (nej hade inte ätit för mycket godis). Brukar alltid bli lättnad när det är "dag" i filmer, för då brukar det oftast inte ske något läskigt. Men hans första offer mördades under strålande sol, i en vacker liten skogglänta. Tyska barnsånger även sina instick. Annorlunda men g r o t e s k..

Missar Mardi Gras i Sydney idag, liknande pride festival med enormt paradtåg med allt för poliskåren till ikea. Hela Oxford street är kantad av åskådare. Oslagbart häftig upplevelse.

Haha har ingen som helst röd tråd i den här texten. Så jag ska nog sätta punkt här. Ska slå mig ner i soffan hos min mamma och läsa min elle.


Nighty night!