Hundvakt!


Har precis haft veckomöte med 10 st män. Tjoho! Tro mig man fick inte mycket sagt.
Slutar redan kl 12.30 och då ska jag direkt hem till vovven,blir en lång prmmenad med honom. Brossan och Lovisa har begett sig till Paris så jag får agera hundvakt. Men Gaudi är världens sötaste så det gör jag gärna. Dem har ju precis flyttat in till stan (malmö) med Triangeln runt hörnet, kan va ganska skönt att kunna sova lite längre på morgonen och slippa pendla ett par dagar. Måste ju även hinna träffa Hannah innan den fuskisen sticker till Miami.
Sen är det bara 3 arbersdagar kvar, sen är jag ledig ända till 12e December. Vilken lyx! Då jäklar ska jag ta tag i träningen igen. Det lovar jag!



Tröttast!


Wah,vad jag är trött. Sitter här hemma hos mina föräldrar, vet inte riktigt hur jag hamnade här.
Började jobbet kl 7 imorse, men var uppe och studsade vid 5 förvisso super gött att sluta redan kl 12. Karro får komma tillbaka från semestern snart, idag var man omringad av gnälliga män. Idag hade samtliga av dem träningsvärk.
Men hey vem träffas frivilligt en söndag morgon för att spela fotboll?! Nej tack, det är lite väl seriöst för mig. 
Undrar förresten hur vi ska spendera dem 10 000 vi har kvar att spendera före årsskiftet (måste spendera), eftersom marioteten på jobb är män så lutar det väl åt go cart eller laserdome.

 Nåväl åkte direkt hem från jobb och somnade in helt oväntat på soffan framför days, väcktes dock av min dödande ringklocka och utanför dörren stod min mor. Följde med hem till dem so here i am.
Pizzan är beställd, så här ska det krängas..

Se ska jag hem och fullfölja det jag börjat - sova!!!!
Kanske läsa nya Elle om jag orkar..

Äntligen?


Visserligen skönt att det snart är helg,fast har mått illa hela morgonen och på jobb är det stendött, så det känns som det kommer bli en lång dag.
Veckan som har gått har inte heller varit vidare händelsefull, Theres vann väl förtjänt Diamantbollen.
Lite komiskt att Sveriges bästa fotbollsspelare, jobbar på T-H. Kändistätt arbetsplats man har, samtliga bandmedlemmarna i Lamont (relies partaj på Tunneln för nya albumet på lördag, vadå smygreklam?!) jobbar här, bakom mig sitter Therese och framför mig sitter(fast inte just nu, för han är sjuk) kära Sirre som vi alla vet sov sig genom sitt besök i Bigbrother-huset tillsammans med Olivier och Karolina Gynning.

Om man kanske ska ta o vakna snart och göra nån nytta..

Härligt värre!


Befinner mig just nu i dem smålänska skogarna, närmare exakt i - Vimmerby på hotell Ronja.
Dagen har bestått av mycket bilåkning, från Kalmar (där vi sov i natt) över till Öland sen uppåt.
Solat, lagat tacos, badat jacuzzi, ångbastat..aaah! :)
Nu har jag precis ätit godis och tittat på House, nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta av fot och ansiktsmaskerna. Härligt med semester, saknar inte jobbet de minsta. Har dock lite ångest över att jag glömde att lägga in hänvisning på min jobbtelefon. Men äääsch!
Imon är det tillbaka till Lund!

Veronica

Firmafest!


Alla helgonsdag, precis varit på mammas grav och moffes och tänt ljus och lagt kransar.
Blev väckt vid 12 drömt en massa skrumma drömmar i natt, bland annat att jag stod på bron över kanalen, simmade meter långa fiskar sen helt plösligt grisliknande fiskar. Eller simmande grisar..usch dem var groteska.
Konstiga drömmar kan nog bero på att dem blev några glas vin för mycket igår, firmafest med halloween tema.
Död sjöman, liemannen, drakula, men bäst var nog Pär som var utkväll till Det,clownen alltså. Fick rysningar när han garvade..
Magnus Svensson stod i baren, men blev utslängd eftersom han inte tog betalt. Högsta chefen lämnade huset vid 9 "innan det urartar". Fanns väldigt många söta försäljare i huset som man aldrig träffar på annars och jag gav mig in i en diskussion med 4 från outbound, haha då pratar vi 4 st irriterat överlägsna killar som höll på att prata sönder mig och när jag sa emot höll Cavalli för munnen på mig. Men jag gav mig inte så lätt!
Vid tolv snåret gick jag med Doktorn fransisco,pär (fast clown outfit hade blivit bytt till skjorta och slipps) och Tessan, hamnade på en latinoklubb vid lilla torg. Riktigt trevligt! Resten lämnar jag osagt..
Haha lämpligt att ta semester en vecka direkt efter personalfest, fast jag gjorde nog inte bort mig så mycket.
Men det ska bli superskönt med semester, träna, umgås med familjen och bara njuta.

Veronica